perjantai 19. marraskuuta 2010

pieniä juttuja

Aloitetaanpa kuitenkin vähän "isommasta" jutusta :), eli ei niin iso työ vaan monta kuvavaihetta huvikseni otin. 
Näin täällä ja täällä ihanan näköiset tossukat ja piti heti alkaa kokeileen. No minä inhoan ohjeita, varsinkin virkkausohjeita, kun pitäisi ensin jaksaa opetella lyhenteet että osais ohjeista ottaa jotain selkoa. Tuolla toisessa oli kivasti eri vaiheista kuvahavaintoja, joten niitä vähän vilkuilin ja aloin omasta päästä kehitelemään näitä tai siis tätä :). 
Tästä se alkaa: 





En jaksa pahemmin "ohjeita" kirjoitella, kun en oikeastaan osaa. Se huomioikaa että näitä on tosiaan vasta tämä yksi :o. Mutta laitoin sen tänne haasteeksi itelle, että "en kehtaa" olla tekemättä toista :). Vähän arvuuttelemalla ja kokeilemalla saa kehitellä toisenkin kun ei muista miten tämän tein :). Lankana on novitan mambo ja 4:s koukulla virkattu. Eli lanka on paksua ja tossu on tosi "jämäkkä", kun tein tuolla pienemmällä puikolla.
Tässä on lähes koko viikko menny sairastaessa. Itelle pukkas niin kauhean kuumeen ja kurkkukivun ettei ikinä varmaan oo ollu. Se on niiiin väärin että äiti joutuu sairastaa, yrittääpä siinä sit toipua ja hoijella lapset samalla :/. Ei nuin vain voi jäädäkään saikulle! No onneksi on aika "kivuttomasti" menny, mies on pystyny oleen hyvin apuna.

Pieniä juttuja on muitakin "syntynyt" sairastelun lomassa. Varmaan kun on kaikki normaali askareet "kielletty". Tämmöstä kevyttä on jaksanut tehdä torkahtelujen välissä. 



Virkkasin korin vanhoille puupalikoille, jotka olen ostanut samasta paikasta kuin vanhan arkun



Eilen en malttanut olla pois yhdestä naistenillasta. Lääkkeen voimalla on kuume pysyny poissa, joten minä pöljä menin iltaa viettään askartelujen pariin, kun kerrankin oli mahdollisuus mennä (vaikken ihan kunnossa ollutkaan :( ). 
Siellä tein keittiöluutun, Bambukangasta, johon kangas tusseilla töhertelin. :). (en ymmärrä miksi se tuon kuvan nuin päin nakkas, kun omassa tiedostossa se on oikein päin :/ )


Huovutin myös pari palleroa, joista tein avaimenperän. Tuo hopea pallo on helistin. Huovuttamalla saa kivoja juttuja. Koruja, koristeita.. mm... Nyt on pieni innostus alkaa tekemään joulujuttuja huovuttamalla. Minulla jonkun verran on villaa varastossa. :) 

Tässä pikaseen tämmösta pientä. Hyvää viikonloppua kaikille!! minä vielä "loppurutistuksin" sairastan. Toivottavasti ei enään tauti pahene, kun pahin on jo kovasti ohi (kopkop). :) 
Toivottelee: saaruskas joukkoineen :)

2 kommenttia:

  1. mukavat tossut! nyt saara, otat ittiä niskasta kiinni ja teet ihmeen ja saat tossut valmiiksi! :) mieki alotin sitä uutta neuletta. saap nähä kelle sitte sopiva, ku aatuskalle oon tekemässä eli siis voip olla ettei mahu kellellään ;) jatketaan harjoituksia!
    <3`jappes

    VastaaPoista
  2. Kivat tossut! :) Mulla on vähän samanmalliset neulotut, en pointe -tossut ohjeella. Ohje: http://www.ullaneule.net/0307/ohjeet_en_pointe.html

    Iloista viikonjatkoa! Ja ensimmäisen adventin odotusta!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3