lauantai 21. heinäkuuta 2012

omppua ja keltaista :)

Lauantai-aamua :), aloitetaanpas päivä bloggaamalla. Eilen surautin ihanuuden..ei mikään taidonnäytös..oikeastaan kokeilu vain. Tuo kangas on aivan ihanaa ja halusin saada siitä takin tehtyä. :) Mietin jopa itelle siitä takkia, mutta hylkäsin ajatuksen kun ei taida taidot riittää että sais sellaisen takin mitä tulis piettyä ;D. Isommalle neitille en uskaltanu tehdä kun ei osannu sanoa että kelpaako väri. Joten pikkuneitille! 

 Ei ihan tän kesän juttu, eli koko on 86cm. Vielä reilu siis. Mutta toivottavasti ens kesänä sopiva :).  Kaverilta saatu kaava. Hyvin yksinkertainen. Hihat on samassa miehustojen kanssa. Hiippahuppu.
Vuori on tosi ohutta, ilmeisesti ihan vuorikangasta (kaverilta saatu, joten en tiiä varmaksi :)) Mutta liukasta, helposti purkautuvaa, aika ärsyttävä ommella, kangasta :D. Hupun vuoreksi laitoin keltaista puuvillaa. 
 Niin ja tuo omppukangas on siis jotex:lta. Facebook:n Oe:ssä näin "mainontaa" siitä ja piti itellekki tilata :D. Kankaana tuo väri oli jo loppu, mutta tilasin itelle verhot, myöskin alessa oli. 
Takin ompeluohjeet nappasin täältä . Kiitos TOSIMUMMOLLE selkeistä ohjeista :)!
 Kaksivuotias poika suostui vähän malliksi...ja takki olikin melkein sopiva hänelle. Joten toivottavasti ei hirveän iso neitille, kun on ens kesänä reilu vuoden.. :)
Ja 3,5-vuotiaan piti kans saaha kokeilla :). Pikkaisen hihoista jo kirraa ;D!

Samainen omppukangas on päässyt pariin tyynyynkin päälliseksi. 

 Pienempi tyyny edellisessä postauksessa. Tässä "jättityyny" Kiva mustavalkoisenkin kaveriksi :). Vielä on toinen verho tuhoamatta, mitähän siitä keksii ;D lämmittelis tuon vanhemman tyttären, että kelpais takki sillekkin :) ... vai joko kohta tulee korvista ulos...Tuo keltainen väri on jotenkin nyt ollut in tänä kesänä...niin ihanan raikas väri. Niin ja oe kangasta vielä odotellessa ;), josta sitten vaatteita...

Heinäkuun helteitä vielä odotellessa ;D...(vaikka mun mielestä on ollut aivan hyvät ilmat tälle kesää :))

-saaruskas-

18 kommenttia:

 1. wow! Miten ihana takki ja tyynynpäällinen.

  Tuo omppu-kangas on ihanaa.

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tuota keltaista omppua, ostin 5 metriä yksi takki siitä on tehty ja ensi kevääksi teen meidän neidille siitä vielä hienostelutakin. Lopusta kankaasta varmaankin juurikin tyynynpäällisiä ja jotain muuta! Kangas on kyllä suloista ja sopii hyvin takkiin!

  VastaaPoista
 3. Ihana takki.... Oispa niitä pikku neitejä. :)

  T.Sanna S.

  VastaaPoista
 4. aivan ihana takki ja minäkin tykkään tehdä noita hiippa huppuja =)

  VastaaPoista
 5. Ihana kangas ja tosi kiva takki!

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteitä. Tuo takki on ihan huippu! :)

  VastaaPoista
 7. Onpa söpö takki! Kysyit blogissani, mistä kaavasta tein liivihameen. Se on Ottobren 1/12 numerosta.

  VastaaPoista
 8. Ihana takki! Itsellänikin on tätä kangasta. Vielä tosin kankaana, kun en ole osannut päättää mitä siitä tekisi. :)

  VastaaPoista
 9. Tykkään kyllä itsekkin todella paljon takista. varmaan se roikkuu henkarissa näkysällä koko vuoden ennen ku pääsee "tositoimiin" :D . Kiitos kommenteista!

  VastaaPoista
 10. tykkään <3 niin ihanan pirtiää kangasta.
  t.jaana

  VastaaPoista
 11. onhan se nätti! Ekkai sie henkariin laita. Anna kasvuotiaan käyttöön, ku näyttää ihan soppelilta? Tuohan istuu hyvin T päälle. :) *Jappe

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3