keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Neiti vaaleanpunainen

Tykkään pitää värikkäitä vaatteita lapsilla. Retrohenkiset ovat aivan ihania sopivassa määrin. :) Mutta olen "kaikki ruokainen" ja tykkään myös "nykyvaatteista", enkä kaihda esim kaupan plinkplink hepeneitä tytöillä, tai pojat tahtoo autoja ja erilaisia ötököitä, eläimiä. Oikeastaan sellaisia vaatteita missä lapsi viihtyy. 

Pikkuneitille täytyy siis olla jotain vaaleanpunaista. Tuossa ylhäällä on kuva tekemistäni vähän värikkäämmistä vaatteista. 
Siskolta sain vauvalahjaksi ihanaa vaaleanpunaista joustofroteeta, josta tuli "määräys" tehdä jotain vauvalle. 

Potkuhousut koossa n.60cm. Kaava oma versio. En oo vielä päälle kokeillu että onko yhtään hyvät, toivottavasti. Ruskeasta velourista pupu-aplikointi.
Mekko on vielä reilu, koko 68cm, oottaa kesää/syksyä...Samainen pupu siinä taskusta kurkkaa harmaasta velourista. :) Kaava on oma muokkaus yhestä Sk:n vauvan mekon kaavasta.
Kangasta jäi vielä..mitäkän siitä kehittelis..? saas nähä... 


Pientä neitiä tulee kuvattua suht ahkeraan <3 :). Suurimmaksi osaksi vielä nukkuu.. Antaa äitin tehä omiaan ja myöskin levähtää...yöllä syö aika tihiään, että on aika katkonaiset yöt itellä.
 
Tämä oli jääny keskeneräiseksi joku aika sitten tai kankaat oli leikattu valmiiksi. Joten piti seki surauttaa valmiiksi. kruunu-mekko, koko 104cm. Ei ole pikkuneitille, eikä mahu enää isommalle, mutta eiköhän tälle joku käyttäjä löydy. :)

Tämmöstä pikaseen...Tämä kiiruhtaa nyt pihalle ulkoileen..Hieno aurinkoinen ilma, ainakin näin ikkunasta katottuna näyttää hyvältä. :)

11 kommenttia:

 1. nonni.. tulinpa kurkkaa pitkästä ja uutta postausta oli tullu :D super söpöjä vaaleenpunaisia hempeyksiä nupulle <3 et sitte testannu niitä vanhoja potkari kaavoja?? mulla jäi ne testaamatta ja tuskin enään mahtuis. :/ pitäs tulla kattoo teijän rinsessaa. <3jappe

  VastaaPoista
 2. Kiitos jappe :)! siis oon aivan unohtanu että mulla on ne kaavat.. :o pitääpi tehä niillä toiset, jos nuo ei hyvät..ku saa kokeiltua. Tulukeepa ihmeessä käymään <3...kuhan me saadaan kuumetauti pois täältä, nimittäin taaas kuumetta ja joka lapsella, paitsi vauvalla...

  VastaaPoista
 3. paranemisia sinne <3 meillä oli sitte vaan a ja j kuumeessa, muilla meni ohi lievällä flunssalla, osalla ei mitään. kokeileppa vielä sitä vanhaa kaavaa.. ainaki näytti hyvältä! nuo sun aplikaatiot on niin super söpöjä. <3,japp

  VastaaPoista
 4. jep, kaivoin kaavan esille ja pitää kyllä sitä kokeilla, näyttää tosi hyvän malliselta. Nuista tuli ehkä vähän hassut. ei vaan vielä pysty kunnolla näkemään, kun ovat myös reilut neitille. Pitää varmaan kuitenkin pystyy :) -saaruskas-

  VastaaPoista
 5. Täältä vois löytyä pitäjä tolle 104cm mekolle. Saanko ostaa sen???
  T.Jaana

  VastaaPoista
 6. hyvä. tuo mökille.(meillä noora vinkuu kans tällästä mekkoa...onnistuukohan JOSKUS(tarkotan et ei mikkään kiire, ku joskus on aikaa)tehä 130cm,vai onkohan noora jo liian iso näihin mekkoihin))))
  T.Jaana

  VastaaPoista
 7. Jaana: tehhäänkö samantein 5 kpl? ;) tai vauvallahan taitaaki ollakki :D Ei mun mielestä ainakkaa oo liian iso tämmöseen. myyäähän niitä kaupassaki sen kokosena. Mul ei nyt taija olla sopivaa kangaspalaa, paitti tällä viikolla oon aikonu käyvä kangaskaupassa, että laitanpa ostoslistalle :).

  VastaaPoista
 8. ei nyt tehä ihan viittä :) mut kaks vois tehä, ku janinaki haluaa... noil toisilla nyt on. janina tarvis jonku n.110cm ja noora sen 130cm.

  T.Jaana

  VastaaPoista
 9. Täältä naapurista lueskelen blogiasi mielenkiinnolla, niin ihania käsitöitä! Ja mitä herkkupaloja oli tässäkin postauksessa pikkuneidille, aivan sulosia nuo puput varsinkin. :) Kiva, että ehdit ommellakin kaiken keskellä. Vauva on kyllä suloinen, mutta eihän ne muuta voi ollakaan. :)

  t. Kaija

  VastaaPoista
 10. Jaana: laitetaanpa "tuotantoon" :).

  Kaija: Mukava kun kommentoit :) Ja kiitos!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3