sunnuntai 19. elokuuta 2012

syksy tullee :)

Olis päivitettävää, kun sais vain aikaseksi :) . Aina vähän pikaseen, mutta mukava se on kuitenkin itellekki saaha dokumentoitua jotenki tekeleet ja katsoa mitä sitä on saanu aikaseksi. Muuten en tiiä onko tässä "järkeä" :D .

 Potkuhousut pikkuneitille :). Pitiköhän sen värimaailman jo muuttua, kelta, valko.... :o Helistin aplikointeja on näkyny tehtynä ja Metsolallahan on helistin kangaskuosikin. Suloinen pienoiselle. Ite vähän oikoin, enkä tehnyt sitä perus helistintä jossa on varsi. Meilläpä löyty tuollainen jossa ei ole vartta :D. juu, ei ollenkaan laiska... Ei menny niinku täyvellisesti. Hankala aplikoitava tuo velour, joskus menee ihan hyvin, mutta ku tökkii ni sitte tökkii...ei siitä sen enempää, ku ei tarkasti kahtele niin ihan ok :D . Kaavana vanhat potkuhousut, koko n.74cm. 


 no niin, vaihtuhan se väri, puna, musta, valko... :) syksyisen sienistä settiä. lakki ja takki. 
 Takin kaava OB 4/12, vuoritettu huppari, koko 68cm
 Tuo on periaatteessa käännettävä malli, ite en laittanu resorikanttausta niin siististi että vois pitää toisin päin. Ja en "raskinu" sienikangasta käyttää kun hupun vuoressa vain :). Setistä puuttuu vielä housut, tumput ja töppöset... (ja joo, löytyy meiltä se varrellinenkin helistin, usiampia ;D)

 Isommalle neitille "kouluvaatetta" :) Kaavat uusimmassa OB:stä, eli 4/12. Vähän ite muokkailin tuota tunikaa. Tästä setistä uupuu vielä leggarit. Ja juu, ei kande tarkkaan syynätä (hyvä aina "mainostaa"), kanttaukset miten sattuun jne... No täytyy sanua että kaipaan uutta ompelukonetta tuon halppiskoneen rinnalle.... Ei tarvi toki olla mikään kallis mutta toimivampi ja kieltämättä vähän enempi valintoja, aplikointiin, jousto-ompeluun...jne. :) 


 Pipoja syksyyn... Vaikka tulikin tuo "takakesä", niin varmaan näillekkin on kohta käyttöä. Päät vielä hakusessa, kelle passaa :D.
 Eilen meillä tuoksui piitkästä aikaan pulla... :) niin sitä kannattaa hellepäivä tuhunuttaa sisällä leipoen. Vaan ku tulee se fiilis että leivompa pullaa, on ryhdyttävä tekoihin, kun seuraavaa fiilistä saattaa saaha ootella.. ;) Pikkuapulaisten kera tietenkin
Tässä postausta selatessa tuli olo että sitähän on saanu jotain aikaseksi, sehän on ihan hyvä. Ois niinku reipaskin.. Ei, ei ole valmistunu yhessä päivässä. 

jatketaan... Lämmintä kessää vielä, vaikka syksy hiipii väistämättä...

-saaruskas-

20 kommenttia:

 1. Kerrassaan hurmaavia vaatteita! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ompeluksia! Ite käytän joko kangaspohjaista tukikangasta tai sitä palttauksiin käytettävää liimakangasta jossa liima molemmilla puolilla apuna aplikaatioihin niin ei veny velourikaan ja tulee nättiä jälkeä. Tukikankaan silitän kankalle jo ennen kun leikkan kuvion niin on helpompi leiktakkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. myöskin vinkistä. irtirevittävää tukikangasta käytän pohjalla. ja tukikankaita myös aplikointikuvassa. tuo velour ja tosi pehmeä frotee liikkuu ja venyy tosi herkästi. :) "syyn"epäonnistumiseen laitan myös kun on huono kone :). -saaruskaa-

   Poista
 3. Ihania vaatteita! Ja pullia.. :9~

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania uusia vaatteita tullut! :) Pipoja varmaan tarvisin... :) -Laura

  VastaaPoista
 5. Ihanat vaatteet. Ja pullat, nam!

  VastaaPoista
 6. Ihanat vaatteet. Ja pullat, nam!

  VastaaPoista
 7. aina iskee ompeluinspis sun kuvia kattoessa.. suunnitteilla jo nurkkaus koneille, mut katotaan. nuo helistinspökät niin ihkut ja tuo paita/takki ois jospelillekin herkku. hmmm. <3,jappe

  VastaaPoista
 8. voi ihanana ku on ihania vaatteita pikkuneidillä. aivan sulosia!

  ja jaksanu pullaa leipua...Hyvä Saara! millon täällä tuoksus pulla :/

  T.Jaana

  VastaaPoista
 9. Ihania! Tuo musta-punainen kärspässienisetti on ihan mahtava! Vau!

  VastaaPoista
 10. Voi että mitä ihanuuksia koko blogi täynnä!! Täälä pitää kyllä tulla jatkossakin käymään :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille! :) . Silja (ja muutki): Tervetuloa vastakin :)

  VastaaPoista
 12. Raikkaita ompeluksia olet tehnyt. Mukavan elämänläheinen blogi. Ketunpesän kautta vierailemaan tullut.

  VastaaPoista
 13. hienoja juttuja olet tehnyt! ja paljon! sinähän olet varsinainen tehopakkaus. :)

  VastaaPoista
 14. Kivoja vaatteita ja kivoja kuvia käyttäjän päällä ! :)

  VastaaPoista
 15. Ihana haalari ja pipo+takki setti. Meillä leivotaan huomenna pullaa!

  VastaaPoista
 16. Kiitos! tehokkuudesta en tiedä, mutta jollainlailla pysyy harrastus vireessä ;D ja ne muut hommat sujuu "siinä sivussa" :).

  VastaaPoista
 17. Ihania vaatteita! Tuo helistin on mun suosikki.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3