perjantai 5. huhtikuuta 2013

kokeilua...

varovaista kokeilua "uuteen" harrastukseen. Olen minä tainnu pienen ikäni piirrellä, silloin ennenmuinoin siis :). Jääny vähän vähemmällä muiden "kiireiden" sivuun.

Nyt sitten olen vähän koukkuuntunut ja innostunut piirteleen taas. Ja koska ompeluharrastus on nyt hyvinkin pinnalla, ajatus kuosisuunnittelusta kiehtoo kovasti.

Kovin on aloittelijan asteella tämä. Haaveilla aina saa. Iloinen asiahana se olisi jos aika riittäisi että sais työstettyä näitä paremmiksi ja sitten joku innostuisi ne teettämään kankaana... Unelmia pitää olla! :D 

 Aasi ja nalle
 Kaverukset menossa ilmeisesti juhliin. Sympaattinen aasi huolehtii katseellaan että kaveri pysyy kyytissä <3.
Tämä väritys miellyttää ittiä nyt. :)

lehemä. 
Tämä kokeilu tuli siitä kun eräs tuttava mainitsi että olisi kiva nähdä "lehemä" kangas/kuosi. Muita väri ja sommitelma ehtuksia en vielä löytänyt hyviä.
 
Semmosia lastenkuoseja...
 
 Nämä ehkä vähän isommille lapsille...
 Kuvastanee meidän kaikkein mielealamuutoksia. Mutta jotenkin ajattelin tätä tehdessä "teinejä". 
Joten siitäpä nimikin
teinit.
 Aika räikeitä värejä. Olis hauska, että "hymyt" olisi esim. n. 10cm korkeita. Pipona, T-paitana....ehkä. 
Aika basic kuitenki. ettei mitään erikoista...

kuhan räpellän.. :)

-saaruskas-
 

17 kommenttia:

 1. tykkään, varsinki lehemistä ja teineistä :D aasitki symppiksiä.

  VastaaPoista
 2. Aasit aivan huiput, vähän eri eläintä välillä kehiin, tuo vaihtelua:) Lehmäki kiva, silmät ehkä pomppasi liikaa pyöreydellään mutta kyllä sinussa kuosisuunnittelijan ainesta on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3 ! Ehkä se on le-he-mä juurikin silmien takia :D. Oli mulla toisenlaisilla silmilläkin versio, pitääpä kokeilla työstää sitä...

   Poista
 3. Heeei,kivoja nämää,varsinki nuo aasit ja teinit:)!´

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuoseja! Lehemän silimiin kaipaisin ehkä vähän enemmän lempeyttä, niin ei näyttäis niin hullulta lehemältä. :D Muuten tykkäsin siitäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! nyt kokeilin vähän lempeämpää lehemää :D.

   Poista
 5. Heips. Vähän isompien lasten äitinä haluaisin nähdä niille sopivia kuoseja. Elikkäs, vaikka samoja kuvioita mitä oot jo ideoinu mutta kuvat ei niin lähekkäin. Ymmärrätkö mitä ajan takaa, isompia selkeitä kuvioita. Alkaa tulla jo korvista nuo ihan tiheässä olevat kuviot, oli ne siten mitä vaan.
  Sulla kyllä on tuo piirtely hallinnassa. Toivon että otat ajattelun alle nuo isommatki lapset jotka ei kuit vielä murkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Kiitos kommentista. Ymmärrän mitä "ajat takaa" :). Kokeilemalla, välillä innostuu enempi ja sit on taukoa,mutta toivottavasti saan "valmista" aikaseksi :)

   Poista
 6. Hienoja kuosisuunnitelmia! Millä tekniikalla olet piirrellyt näitä? Tykkään kovasti tuosta aasikuosista, sellaista ei ole tullut vielä kenelläkään vastaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ihan olen käsin piirtäny ja sitte skannannu koneelle. Gimp-ohjelmalla yrittäny muokata kuosiksi..hmm. ja lopen kun en osaa sitä vielä kunnolla käyttää niin ihan paint-piirustusohjelmalla "viimeistellyt" :) Aasi on saanu mukavaa palautetta, juurikin että olisi vähän erilainen.

   Poista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3