maanantai 15. marraskuuta 2010

merkitse :)

Vautsi, kävijälaskuri raksuttanut jo yli tuhannen! Ihanaa että joku viitsii täällä piipahtaa. Kommentit ovat erittäin kivoja, jättääkäpäs niitä :)! (suuret kiitokset kommentteja jättäneille <3)


Eksyin kerran www.merkitse.fi sivulle ja tahalleen tilasin sieltä pienen erän yksinkertaisia nimikointilappuja. Toimituksen viivästymisen vuoksi sain merkkaustussin kaupanpäälle. Se on kyllä tosi hyvän olonen ja tarpeellinen, tarttuu lähes kaikkiin pintoihin ja kestää pesun, kiehumisen ym. Ei vaan passaa lasten ulottuville sitä unohtaa :/. 


Tässä pari virkattua laukkua puuvillatrikoo matonkuteesta. Nämä ovat vähän pienempiä kuin esim aikaisemmat vaaleat ja musta laukku.

5 kommenttia:

 1. Hauskat merkit! Kiva, kun voi oman signeerauksen laittaa tekeleisiin! :)
  Ootko kokeilla mattoja virkata? Mun pitäis hakea kudetta, jos saisin tehtyä tyttöjen kammariin uuden maton...

  Iloista alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Noi merkitse laput on kivoja, itsekkin niitä käytän. Ja ihania laukkuja!

  VastaaPoista
 3. Essi ja Sani: kiitos! Essi: en ole virkannut mattoa (vielä) :) nimittäin se on suunnittelu asteella. Käytävälle olen ajatellu virkata maton tai kaks, ehkä pyöreää. :)

  VastaaPoista
 4. kivoja taasss... nuo laput piste iin päälle. mullakin kohta valmistuu villatakki. saap nähä kelle sopiva,va onko kellekkää! ;) ois jo uutta ideaa mielessä, mitä seuraavaksi. sitten neulotaan! :) nii joo ja pitäs nuista matonkuteista innostua. nimittäin keittiö kaipaa mattoa! <3`vakkarilukijas zabbe

  VastaaPoista
 5. Khiitos jappes <3 :). Ihanaa että jaksatta kommentoida! :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3