keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Liekkipökät ja muuta....

ompeluksia... kokeiluja..omaan ja/tai toisten tarpeeseen... :) Tulee varmaan kuvapläjäys..näyttää että tämä ploggerikin on pikkasen joutusammalla päällä kun mulla yleensä....

 Eräs tuttava heitti idean tuliaplikoinnista. Tämmöstä synty...
 Nämä koossa 104cm. 86 kokoset on "tilauksessa" samaan paikkaan. 

 Omalle pojalle kirahvipaitaa koko 92cm.

 Pieni talvilakki 4kk:n ikäiselle pojalle.

 Näitä vaatteita ilmesty jo tuohon ylös joku päivä sitten. Pieniä ompeluksia... Haalari ja lakki. Tuon on mustikkahaalarin kaava ob:sta. Nyt täytyy sanoa että minä en osaa tuota vetoketjua sillä ohjeella laittaa...tai yleensäkkää varmaan osaa millään. Ihan kelponäköset mutta tarkempaa tarkastelua nuo pöksyt ei kestä :o... :)

 Vasemmalla kaksi mekkoa, jotka koossa 80cm. Joskus leikannut kankaat ja nyt surautin valmiiksi... Pikkusta bodya,kietaisumalli. Josko pian pääsis kokeileen onko hyvänmallinen. Potkarit koossa 56cm.

 KUVIA:
 Täällä elämä pyörii aikalailla tämän pallon "ympärillä". rv36+jotain... :) 
 Äippä makaa sohvalla ja toiset touhuaa ympärillä...
 Odotusta...pilkahdus iloa...jännitystä...pelkoa...tuskallista...rauhallista...päiväkerrallaan!

 Viime viikolla tuskailin kun en millään jaksanut pitää huushollissa edes jonkimoista järjestystä. Talossa vallitsi tavaomainen kaaos. Kauppareissulla pisti tulppaanit silmään ja ne nappasin mukaan. Likaiselle ruokapöydälle kun ne asetin, tuli semmonen vimma että tuota sotkuahan en enää kattele. Tuli koko talo jotensaki järkättyä...kukkien voimalla! Taatusti autto asiaan! :D. Piristävää! (hyvä vinkki myös ukkokullalle, miten saa rouvaan vähän virtaa ;) )

helmiterveisin,
-saaruskas-

11 kommenttia:

 1. kivat tulipöksyt! onnea loppu-odotukseen!!! siivous on niin out, verhot eteen ja laput silmille;) tulppaanit on kauniit vaikka muuten kukista en osaa tykätä...

  VastaaPoista
 2. tulppaaneihin ei vaan kyllästy koskaan. mie saan joka viikonlopulle uudet. itse ostettuna tai ei.. viimeviikolla toi ukko, kauniita hempeen vaaleenpunasia. :)

  musta tuntu se mustikkahaalarin ohje, että ihmeen hyvin ymmärsin sen ohjeen.. muuten monasti ymmärrysvaikeuksia ;) joten voin vinkata sulle jos jotain probleemaa.. vai liekkö itekki käsittäny iha mite sattuu ;) mutta paras kaava ja ohje mitä mulla tähän mennessä ollut! joten älä suotta epäröi ommella uudelleen ja uudelleen! ja käytännöllisetkin! nuo pienet jutut hurmaa vaan aina suloisuudellaan! liian nopeeta kasvavat isoksi!

  onnea ja iloa loppumetreille saparo. ois kiva nähräkki! <3.jappe

  VastaaPoista
 3. Kewa: Kiitos! :)

  jappe: Minä olen jonku kerran ostanut ukolle nyt alkutalvesta tulppaaneja...vaan ei oo vielä viesti menny perille ;)... No, yhtälailla ne voi ostaa itekki :D.
  Siis periaatteessa se ohje on ihan ok. Mutta jostain syystä en vain ymmärrä miten tuo vetoketjun alapää pitää tehä... :o..no, oppia, oppia... Ja kiitosta! <3 nähelläänpä oikeasti!!!!

  VastaaPoista
 4. Kivoja ompeleita ;) Meillä taitaa olla yhteisiä tuttuja, meillä kävi yks pikkulikka, päässään sun tekemä pipo ;)
  Tsemppiä loppuraskauteen!
  Mun blogi on jotenki jumissa, kun näyttää tuolla sinunkin sivupalkissa et en ole postannut sitten joulukuun, ja olen kyllä jotakin kirjoitellut. Käyppä kurkkaan. Mukavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 5. Hillevi: kiitos! hmmm..jotenki en nyt saa yhdistettyä ketä vois olla :o :). No, niimpä oli uusia juttuja, jännä kun ei ole päivittänyt tuohon niitä...käympäs paremmalla ajalla katsastaan, nyt vain piipahdin :). -saaruskas-

  VastaaPoista
 6. Saanko paljastaa? Minä tunnen molemmat Saaruskan ja Hillevin.... :)

  Tulppaanit kuuluu meidän perheessä Tammikuun loppupuolelle,kun hääpäivä on ja meillä oli pöydissä aikoinaan (11v.sitte) tulppaaneja.... Aina yritän miehelle vihjata,kun hääpäivä lähenee,että tulppaaneja pitäs ostaa,mutta useinmiten saan ne ite ostaa.... Joskus tosin mies yllättää ja ostaa....

  Ihania ompeluksia oli siskoni taas saanut aikaan....

  VastaaPoista
 7. Niin ja tuo edellinen kirjottaja on siis Sanna S.

  VastaaPoista
 8. Miehet ei meinaa millään tajuta kuinka kiva kukkia olis saada. Mä ostaisin joka kauppareissulla jos olis joku noin helppo juttu jolla sais miekkoselle hyvän mielen. ;) Miehille on hirmu vaikea keksiä mitään vastaavaa ainakin minusta

  VastaaPoista
 9. Mukavan näköistä oot siellä taas saanu aikaseks, ja näyttää siltä et kameranki kans oot tullu hyväksi ystäväks:D Tsemppiä loppuodotukseen (tosiaanki jo loppuodotukseen, meneepä aika äkkiä....). Tulkaapa vielä kyläileen ennen ku vauva syntyy!
  -Marsu-

  VastaaPoista
 10. Ihania, etenkin tulipöksyistä tykkään :)
  Ihania piristys kukkia olet ostanut :D Mukavia odotushetkiä!!

  VastaaPoista
 11. Hillevi: joo, eipä ole mies pahemmin välittänyt kukista, kuhan sanon kun tuon kaupasta että toin sulle kukkia :D. Kukat on suht halpa piristys..kun miettii mitä vastaavaa se vois olla ukkokullalle... :o Tahi itseasiassa minä joskus ostan uuden tex willerin, paitsi tällähetkellä se tulee postin kautta vähän aikaa.

  Marsu: kiitosta kiitos! :) Mepä ajellaan josko joskus saatais auto kuntoon.... :/ Nyt näyttää (kopkop) että tällähetkellä kuumesairastelut selätetty....

  Sani: kiitos!

  Mukava kun kommentoitte <3!!!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3