perjantai 23. maaliskuuta 2012

pienelle taas :)

Näitä pikku vaatteita on aikas mukava ommella :). Saa leikattua pienistä kangaspaloista ja suht nopee tehä.
Joten tässäpä taas neitille tehtyä. Nämä on ommeltu sillä tyylillä että sauma sillon toinen tällön...Joten ei ihan nopiasti valmistu. Mutta mukava kun on paikka missä pitää koneita "levällään", voi silloin tällöin kun aikaa on, istahtaa ja surauttaa tyyliin vain sen yhden sauman kerrallaan
. :)
 Potkarit n.60cm. Tässä käytin vanhoja potkuhousujen kaavoja, jotka ovat ihan 60-luvulta. Mukava kaponen malli. En nyt näköjään ottanu kuvaa pelkästään housuista kun piti heti saada neitille kokeilla päälle.
 Neiti on aika vaaleanpunainen, lahjaksi saadut ja itse ostetut vaatteet. Ja omatkin tekeleet kaartuu aina siihen väriin. Nuitakin kun leikkelin, ajattelin heti että laitan vaaleanpunaiset tai pinkit kanttaukset. Mutta onneksi hoksasin tuon keltaisen. pikkusen tulee muutakin väripilkahduksia neitin vaatevarastoon.
 Nämä oma muokkaus ob:n mustikkahaalarista. koko n.60cm.

 kymmenen hurrrmaavaa varvasta :)
 Ja ensimmäinen lelu; vauvalahjaksi saatu vaaleanpunainen Hello Kitty :)!

Ja vähän muillekkin. 2-vuotiaalle kummitytölle syntymäpäivälahjaksi kevätlakki. Tälläisen tein myös 5-vuotiaalle kummitytölle lörppämallisena (siit ei tullu otettua kuvaa). Oma tyttö "tilasi" tietysti itselleen samanlaisen. :)

5 kommenttia:

 1. Muistatko mistä Ottobressä tuo mustikkahaalarin kaava on? Mulla on joskus ollut se lehti lainassa ja oon siitä isommat kaavat piirtänyt, mutta pitäis lainata uudestaan ja piirtää pikkuneidillekin haalarin kaavat.

  Nähdäänkö viikon päästä 10-vuotismuisteloissa?

  VastaaPoista
 2. Kreeta: mää oon saanu tuosta haalarista vain kaavoja, en ikinä lehteä nähny. Mut facebookin ompeluelämää-sivulta löysin, eli on ob 6/2009 lehdestä.

  Harmittaa kun en pääse viikon päästä... mutta olen mökkilomalla vauvan kanssa silloin. se oli sovittu ennen kuin tiesin tuosta.

  VastaaPoista
 3. Suloinen tuo teidän pieni prinsessa! Isot onnittelut näin myöhässä1 (liian harvoin olen ehtinyt blogistaniassa seikkailemaan viime aikoina):)

  VastaaPoista
 4. on se niin sulonen neiti,että ihan syyhyttää nähä se livenä.... No viikonloppuna viimestään minä nään sen.... Ja ihania ompeluksia on taas ommeltu niin neidille,kun muille....

  T.Sanna S.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3