keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

kassia, mekkoa, pipoa...

Päivitystä pitkästä aikaan. Ainakin itestä tuntuu niin :). Aika vähiin jää "ylimääränen" tekeminen tällä hetkellä. Mutta jotain aina välillä valmistuu... 

 Musiikkia harrastavalle kummipojalle tein kokeeksi tälläisen kassin. En tiiä kelepaako, ja ei haittaa jos ei kelepaa :D . Muistelin että laukun piti olla sellainen että pystyy olalla/selässä kantamaan ja sen kokoinen että soittokirjat mahtuu, tietysti. 


Siskon tyttösillä kruunumekkoa/tunikaa :). Siinä on kaksi velourkankaasta, koot n. 98cm ja 110cm. Ja oikeanpuolimmainen on joustofroteesta tunika, koko 130cm. 

 Tässä tilatut kevät pipot. Kaksinkertaista trikoota. Lörppämalli. Sain aikalailla vapaat kädet aplikoinnista. Veljekset joille nämä tulee alkaa kumpikin A-kirjaimella, joten siitä idea. En tiiä vielä "kelpaako", mutta yksi ehotus. :)

 Kokeilupipoja. Kaksinkertainen trikoo. kankaat hannan kankaasta

 Tässä kiva ja helppo koristelu idea. Näin jossain blogissa näin koristeltuja muffineita. Eli puolikas suklaamuna ja liskokarkki. 

Tämä pikakakku 6-vuotiaan synttäreillä.

Kevättä ootellessa..kauniita aurinkoisia päiviä...pääsiäinen...Ristiäisiä järkkäillessä...tavallista arkea eläessä... siinäpä sitä :) 

-saaruskas-

5 kommenttia:

 1. bloggailukierros pitkästä aikaa.. ei jaksata tää pöytätietskari ja ubuntu. kivoja juttuja sie taas vääntäny. yks päivä kaivoin koneet esiin. olkasaumat jaksoin ommella, innostus lopahti.. uutta odotellessa. paria uutta kangasta tuli metsolan ysmyistä ostettua. joten jotain täytyis niistä kehitellä. <3, jappe

  VastaaPoista
 2. ai että meillä on tykätty noista mekoista. suuret kiitokset.
  t.jaana

  VastaaPoista
 3. Jappe: itellä ois innostusta ku ois oikiasti rauha tehä... :/ mutta se yks sauma sillon tällön...joskus aina valmistuu. ja tietysti kiva kun pystyy koneet olemaan levällään että onnistuu tehä silloin tällöin... Mulla jäi ysmyt nyt väliin :).

  Jaana: kiva kun tykätään :)!!

  -saaruskas-

  VastaaPoista
 4. Voi että nuo liskojutut on hauskoja, katoin jo aikasemmin varmaan samoja muffineita, jotenki kuitenki niin ilettäviä, että piti itekki laittaa yhen pojan synttärikakkuun.
  Silloin saa eniten ommeltua, kun pitää järkätä tilasuus siihen, sauma sillon toinen tällön. Nyt kun olis mahollisuus tehä loppuun asti kerralla, niin ei siinä enää ookkaan sitä jotaki, mitä oli sillon joskus.
  -anita

  VastaaPoista
 5. Anita: lapsille mieluisia, ajatuksena kuitenkin tosiaankin vähän ilettävä :D.
  Ai, sehän pitää nyt sitten "väkisinkin" välillä surruutella, jos se hohde siitä katoaa kun olis oikiasti aikaa ;)... -saaruskas-

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3