sunnuntai 16. lokakuuta 2011

ooh, yksi vuosi blogia :)

Se päivä tuli ja meni, melkein huomaamatta, muistamatta. Mutta kylläpäs aika vierähtää. Muutama lukija on "uskaltaunut" blogiin liittyä ja kävijämäärä paljastaa että aina tänne joku eksyy. Kiitos!!! Vielä tuntuu että eniten omaksi iloksi ja mielenvirkistykseksi tätä pidän ja että saa pidettyä ittensä mukavien, kiinnostavien asioiden parissa. Tsemppaaja! Toivottavasti tästä on jotain iloa jollekkin, tai että jaksaa käydä kuikkimassa täällä. :)
Kommentit on älyttömän mukavia!
Katsotaan mitä uusivuosi tuo tullessaan :).
Mulla ei oo vielä uutta kameraa, joten mietin että viitsinkö edes päivittää tänne muutamaa juttua, kun kuvat on tosi huonoja, mutta laitanpa kuitenkin, kestäkää :). 

Pinkin siedätystä!!!

Tykkään pinkistä väristä, mutta en ole ikinä voinut kuvitella laittavani sitä olohuoneen sisustukseen. Nyt mulla on menossa ilmeisesti jonkun sortin "siedätyshoito", "terapia"! Huvikseni laitoin olohuoneen seinälle marimekon ananas-kankaan. Tottuisko silmä siihen? onko liian räikeä? Kangas on vanha. Siinä näkyy haalistumaa ja tuollainen jännä raita, sekä muutamia tahroja (ollut pöytöliinana).
No se ei tuntunu omalta jutulta ja jo monesti aikonu ottaa pois. Mutta aloin miettiin että jos kokeilis sille jotain kaveriksi, eli pikkuhiljaa lisää pinkkiä juttua. Alkaisko se näyttämään mukavalta! Huvittavaa, pakottaa ittensä johonkin, mistä tykkää mutta ei kuitenkaan tiedä... :o 
Aloin virkkaamaan mattoa... No siitä tuli liian pieni paikkan mihin aikoin, näyttää hassulta. Mutta siis passais seinävaatteen kaveriksi, ei ihan viereen, mutta johonkin toiseen kulmaan olohuoneessa. 
Nyt olen sitten alkanut haaveilemaan marimekon lumimarja-kankaasta, sitä on pinkkinä! Se on ihanaa, vaikka en nuita muita pitäskään olohuoneessa sen voisin ikkunaan haluta! 
  
Yritys liittää kuva tähän. Vähän on pienehkö. :)
Vielä sohvatyynyjä sopivia, alkais olemaan aika pinkki sisustus, mutta ei varmaan liiaksi... En tiiä. Yhtenäisenä juttuna olohuoneessa, se voi näyttää tosi kivalta ja piristävältä näin syksyn pimeyteen.

Ovikoriste kokeilu, pika sellainen. Kuivia risuja ja käpyjä laitoin rautalangalla ja vähän valkoista spray-maalia päälle. Tulee kyllä mukavan näköinen. Pitää vaan pikkusen enempi keskittyä seuraavaan ja laittaa ehkä enempi risuja. 

Sitten vielä siivottu kangaskaappi:
Pitäähän se kuva laittaa kun oikeastaan ensimmäisen kerran sain järjestettyä kankaani kunnolla, kun ostin tuon korihyllykön kaappiin. Tässä ei toki ole kaikki kankaat, loput lojuu pusseissa toisissa kaapeissa :/. Mutta ehkä suosituimmat on tässä! eli mistä nyt on mukava alkaa tekemään jotain. :). ööh, en kyllä tiiä kannattaako tuohon koskea, samoin "ompeluhuoneeseen" kun sain senkin siivottua. Kohta on kaaos taas päällä. Mutta pitäähän sen työnteon näkyä. ois vaan joku automaatti juttu joka järkkäis tavarat paikoilleen, eikö??  :) 

Tämä rientää nyt sunnuntai-päivä-kahveille ja haaveilee siitä uudesta kamerasta! Palaamisiin ja oikein mukavaa sunnuntaita jokaiselle!!!
-saaruskas-

6 kommenttia:

 1. pinkki näyttää oikein mukavalta. :)

  ja ihanassa järjestyksessä nuo kankaat! ensin kauhistuin että ovatko siinä kaikki...kun mulla ainakin niitä on kertynyt enemmänkin..:D

  yksi hyvä juttu minkä kuulin kun itse voivottelin ompelunkälkeistä kaaosta, oli se että "flow" eli se virtaus milloin saa aikaan kaikkea ihanaa jättää kuulemma aina jälkeensä vanaveden...että se siis kuuluu asiaan, se kaaos. :) ompeluhuoneen siivous on kyllä semmoista että seuraavan ompeluksen tullessa se on jo mennyttä, siis se siivo. :)

  onnea vuosikkaalle blogille! minullakin se päivä lähestyy...

  VastaaPoista
 2. Onnea Yksivuotiaalle Blogille....

  Ihana täällä on aina käydä katseleen ja ihasteleen siskon aikaan saannoksia. :)

  T.Sanna-sisko

  VastaaPoista
 3. nonni, kiva matto. menikö sillä periaatteella mistä sillo puhuttiin nuo lisäykset? tiiäkkö et mun täytys mennä ostaa lisää nuita matonkuteita. :) jos sais itekki joskus väkslättyä ton pyöreen maton. ihana raidallinen tuo. ai laik <3 see you! <3Jappe

  VastaaPoista
 4. ja ei muuta ku ostaa pinkkiä lumimarjaa. se on ihana! :D t.edell. kommentoija

  VastaaPoista
 5. Piti heti selata koko blogi läpi, kun oli niin mukavannäkösiä juttuja. :)Itekin jonkin verran harrastan käsitöitä ja oon harkinnut myös blogia, mutten ole saanut vielä aikaseksi. Muiden käsitöistä saa kyllä aina inspiraatiota itsellekin! :)

  t. Mirjami-serkku

  VastaaPoista
 6. Hanna: kiitos :).
  Sehän on mukava kuulla että kuuluu asiaan, tekemisen pitää näkyä...ittiä se ei niin häiritte mutta kanssa-asujia (oikeastaan sitä yhtä, perheen päätä) vähän välillä tympäsee ;). Mutta ei anneta häiritä. Kyllä sitä joskus on luovaa taukoa tekemisistä, niin saattaa saada jonkumoista järjestystä aikaseksi...

  Sanna: blogi kiittää :). Ja tervetuloa vaan vastakin :)

  Jappe: ööö, ei tainu tuossa mennä ihan niin...lopen aika summassa tein lisäyksiä...ja hirvittikin että minkänäkönen muhkura matto tulee, vaan ihan kelpo...vähän sais olla isompi.

  Mirjami: Mukava että pistäydyit. Tämä on tosiaan itelle ainaki semmonen tsemppaaja ja raportointia, mitä on saanu aikaseksi :). suosittelen blogin pitämistä!!!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3