sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Viikon ompeluksia...

Päivitänpä tekeleitä, kun niitä on nyt kertyny :). Vaikka kamera on edelleen vanha rikkinäinen ja kuvat tosi huonoja :/ . Mutta jos niistä nyt jotain selkoa ottaa :)

 Aivan ihana maatuska-collegekangas löytyi hannan kankaasta . En ole varma onko verkkokaupan valikoimassa mutta liikkeessä Haapavedellä ainakin. Tämä setti siis tytölle (koko 120cm). Housut myös collegekangasta.

 Vihreät velourhousut (kangas lasten metsolasta . ) tassu-aplikoinnilla (koko 116cm). Nyt täytyy sanoa että jotensaki mulle napsahti tuo aplikointitekniikka ja innostuin tekemään niitä enempiki. Ja ilmeisesti jäin koukkuun ;). Vielä on varaa parantaa, ei täydellistä, mutta harjottelee ja taas harjottelee, niin eiköhän sitä tohi monimutkasempaaki joskus. :o

Velour pipoja aplikoinnilla. Vuorena trikoo. Tassupipo korvaläpällinen.
 
 Siili-aplikoinnilla joustofroteehousut 90cm koossa. 

Takapuolessa vähän isompi siili kuin edessä lahkeessa.

Lopuksi vielä tämän päivän tilauskakku. 40-vuotis juhliin perus mansikkakakku. Täytteenä vadelma-mansikkasose ja vaniljarahka. Toivottavasti oli riitävän iso. Yli 20-hengelle toivottiin. Olisi melkein pitäny tehä kaksi kakkua, kun kuljetuksen takia piti kakku saada kuitenkin mahtumaan pahvikupuun.

Pari ompelusta on kesken. Odottaa että josko viikon alusta tulis oikean väriset resorit postista. :) Ja ideaa ja innostusta riittää..Toivottavasti toteutuukin...Ens viikko on syyslomaa. Sitä virallisesti ekan kerran meillä "vietetään", kun esikoinen on eskarista lomalla :).

-saaruskas-

2 kommenttia:

  1. kivoja ompeluksia ja mikä kakku!lurps!

    aplikointi on hyvin koukuttava laji :)

    VastaaPoista
  2. Hanna: Kiitos! Täytyy myöntää että näin on aplikoinnin kans, vaikka joskus ajattelin etten ikinä ala tuohon pikku näpertelyyn...ei kärsivällisyys riitä ;).
    Jonkun verran teen tilauskakkuja, mutta täytyy sanoa että nyt on tuo ompelu vieny mennessään. ja huomaa että sitä on paljon "helpompi" tehä lasten keskellä.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3