keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

19.3

Ompelujumitus painaa edelleen päälle... yritän jotain vähän tehä niin nopiaa lopahtaa innostus. :)
No voihan se olla osa syy sekin ettei oikein ennätä keskittyä mihinkään. On tässä normiarjen pyörittämisessä pikkuvauva-aikana ihan riittämiin puuhaa. Ja sitä "omaa aikaa" ei ole nimeksikään..

Tässä kuukauden, jos ei kauemminki, aikasia tekeleitä.

 Eskarilainen sai hämishupparin. Velourhuppari johon leikkasin silitysarkista hämähäkin. Joku aika sitten voitin pikkupiltin blogiarvonnasta silitysarkin. Niitä voi siis ostaa Pikkupiltin verkkokaupasta .
Ihan kivalta vaikuttaa ja saa nopiasti pientä ja miksei isompaakin yksityiskohtaa vaatteeseen. Tuohon huppariin täytyy sanoa ettei oikein onnistunut, kuva on melkein lähtenyt irti :/. Varmaan syy on siinä etten osannut laittaa sitä oikein, eli en silittänyt tarpeeksi kuumalla/kauan. Tuoteselosteessa luvataan että kestää pesuja. Olen lukenut ja kuullut onnistuneista ja pysyvistä kuvista muilta, joten rohkenin tilata lisää kokeiluun itellekkin. 

 Tyttö vei luokkakaverille synttärilahjaksi pipon. 

 Tilauksesta tehty iso kassi. Kangas puuvillaa, vuorena yksivärinen puuvilla.

 Tämä kangas marinoitui jonkun aikaa ennen kuin raskin sen saksia. Paratiisijoustofrotee on Verson puodista . Itelle tein hupparin. No, ois ollu viisas ja tehnyt kokeiluversion ensin. Taskuista tuli hiukan liian pienet, mutta kyllä ne nuinki "toimii". :)

Ja helmikuussa vietettiin esikoisen 9.v synttäreitä. Ilahduin kun kakku toiveena tuli vielä prinsessa, kun tuntuu että niin varhain nykyään jää prinsessa ja nukkeleikit pois. No meillä vielä onneksi leikitään!
Sokerimassaan elintarviketusseilla piirustettu rinsessa. 

- saaruskas - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3