maanantai 17. helmikuuta 2014

Mekkosia

Muutamia mekkosia on tullu ommeltua. :) Varmaan sopivan helppoa ja nopeaa ommeltavaa. Jonkun sortin ompelujumia nimittäin ollu päällä ja sitä aina jollain pikkuompeluksella tai uudella kokeilulla yrittäny purkaa :D.

 Tämä suosittu mekkomalli on jostain Ottobre-lehdestä. Itellä ei oo tullu ostettua kaavalehtiä, niin sovelsin peruspaidan kaavasta. Vähän reilunlainen 2-vuotiaalle, mutta sen kanssa pärjää, hihoja ehkä joutuu lyhentään että voi jo pitää. Alla on on oranssista apilajoustiksesta tehdyt legginsit. Kankaat on Metsolan joustofroteita.

 Trikoinen ja lyhythihainen versio Hannan kankaan kioskikissa-trikoosta. Limetrikoo myös samasta paikasta.

 Ja toisenlainen kokeilu. :) Tytöllä oli kaupan tuollainen mekko päällä ja sitä piti soveltaa ite tekemään. Nämä kankaat taas Metsolasta . Kukkakangas kauan marinoitunut omassa kaapissa. (kylläkin itelle tehdyn paidan muodossa. nyt sai paremman käyttökohteen. :) )

 Nämä herkut raitajoustofroteet on Verson puodista. Toivon todella että sinne tulisi lisää näitä, tällähetkellä loppunu.  Jostain bongasin tämän helpon ja kivan mekon ohjeen. En nyt tähän hätään löydä missä, mutta pyrin lisäämään linkin myöhemmin. :)
Pienemmälle neitille musta ja isosiskolle keltainen mekko.

suikalemekkonen. 

-saaruskas-

P.S. en malta olla laittamatta linkkiä tänne . Sampsukalla on menossa facebookissa kuosikilpailun äänestys, käyhän äänestämässä suosikkia (minun suunnitelma on "marjaheinät" :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3