sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

shortseista

...oli pula :). Ja niitähän nyt tarvii. Aikasemmin surautetuille T-paidoille kaveriksi shortsit.

 Kolmet niitä tuli. Poijjat on iältänsä 7, 6 ja 4,5 v. Melkein saman kokoset saa olla shortsit noilla. Oma kaava, perus housuista muutettu. Näissä yksvärijoustofroteet on Metsolasta .
 Tässä parit kokeilu-shortsit. Ei sitte kelvannu pojille, ja tytöille on väärän kokoset. Vihreät onkin löytänyt uuden käyttäjän. Luulen että ruskeat meneekin joskus vaivihkaa 4,5-vuotiaalle. ;)

 Pikkuneitille lyhythihabodeja. Sillain että ilta ja yks body, kun huomaa että tytölle ei mitään kevyempää vaatetusta seuraavalle päivää. :)  Tuota kirahvitrikoota en muista mistä oon ostanu. Metsätrikoo on Oulun alueen ompelijoiden oma kangas, jonka on suunnitellut Leena Renko ja kangas on teetetty yhteistyössa Hannan kankaan kanssa. 


Pihan somistusta. :) Yks päivä naputtelin vanhoista aidanseipäistä koristetikkaat. Kesäkukkia ympärille. 

Hellekesää...ja me lomaillaan. 
Ja oikein rattosasti vielä kuumesairastelun merkeissä... :/

-saaruskas-

4 kommenttia:

 1. Sortseja.. Niitä nyt tarvitaan kovasti! Hienoja. Naputteleppa mullekki ajankuluksi tommoset tikkaat. Just tollasia oon kaivannu tuonne saunalle. :) <3, jappe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. milloha löytys ajankulua, että joutas naputella ;) yllättävän kovvaa puuta oli, vaikka lahoilta näyttää, monta naulaa meni rullalle :D !

   Poista
 2. Namuja yhdistelmiä olet luonut noista Metsolan yksivärisistä!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3