perjantai 7. kesäkuuta 2013

kesäsettiä

Ihastuin tähän kankaaseen vasta valmiissa vaatteessa. Kauan se on muhinutkin kangaskaapissa oottamassa inspistä mitä siitä tekee...Kangas on Verson puodin kuningas ja ritari-joustofrotee.

 Eka ajattelin ettei viiti T-paitoja tehdä, kun on vähän paksumpaa joustista. Mutta sitten muhi päähän tälläinen setti, ja aattelin että jospa se ei liian tukala ole. 3-vuotiaalle pojalle vihreillä tehosteilla ja tästä yhdistelmästä todella tykkään. Poika suostu jopa sovittaan settiä, pienellä lahjonnalla ;) !
 Isompi poika sai sitten sinisen version, kun ajattelin ettei viiti ihan samanlaista samistelua tehä.

 Ja pikkupalasta kunkku-kangasta tuli vielä huppariin etukappale. Ja ai että on herkku! Harmikseen vain oikea omistaja eli 3-vuotias uhmuripoika ei suostunut kokeilemaan hupparia. 4,5-vuotiaalle on vähän jo nafti. :)

Surauttelin muutaman kännykkäpussin. Niitä on jonkun verran kyselty, ja onhan se kätevä näin kesäsin kun monessakaan vaatteessa ei ole taskua.

-saaruskas-

4 kommenttia:

 1. onpas siellä taas surauteltu. :) kivoja kaikki! kännykkäpussiompelu on ollut mulla mietinnässä pitkään-jospa tästä saisi vähän potkua minäkin. miten ehditkin tekemään noin paljon kaikkea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Nuo tosiaan on surautuksia, yksinkertaisia, nopeita, sauma sillon toinen tällön, jotaki tullee valmiiksikki :D .

   Poista
 2. paljonko maksais tuomonen valkoinen kännykkäpussi

  T.Alina S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä laitan Alina sulle viestiä. tuo kuvan valkoinen pussukka on myyty. Mutta samanlaisen voi saada :) .

   Poista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3