torstai 26. heinäkuuta 2012

T A I K A M E T S Ä

Ensinnäkin suuret kiitokset vielä edelliseen postaukseen kommentoijille kivoista kommenteista! <3 :)

Pikaiseen päivittelen...
Tämä vain on niin ihanaa kangasta.. Asiasta tietämättömille selvittäneen että kangas on Facebook:n ompeluelämää-palstan oma kangas. Äänestyksellä valittu kuosi ja materiaali. Sain itselleni sitä kaksi metriä. Meinas tulla "ongelma" mitä siitä tekee ja raskiiko leikellä :D. Asiaan liitty tietenkin se että on uniikkikangas eikä jokapaikassa tule vastaan. Mutta joka tapauksessa on tosi ihanaa. 


 Keltaista, keltaista..raikasta, hienoa, upeaa, kaunista... :D

 Tein kummallekki tytöille jotain...Isompi neiti sai T-paita/tunikan koko 128cm. Kaava OB 4/11 perus raglanpaita. Vähän hihoihin tein rypytystä. 
Pikkuneiti sai mekon. Samaisen OB-lehden perus vauvanpaitakaavasta muokattu. Ajattelin "pelata varman päälle" ja tein kankaasta ihan perusta ja suurempia krumeluureja lisäämättä..kun se on pelkästään jo niin ihanaa. Ettei sitten myöhemmin harmita, jos laittaa jotain väriä kanttaukseen tai muuten aplikoi kuvaa (jotka myös on kyllä ihan hienoja juttuja ja passaaki tuohon). On ajaton noin, toivottavasti! :)

 Noh, tämä itelle tehty kolttu on sitten (ehkä) toinen juttu! :) Tuo kangashan on aika "repäisevä" mielestäni aikuisen vaatteeseen. Mutta kuitenkin sopii myös aikuiselle. Piristävä kerrassaan. Ajattelin että tekisin itelle pusakan, vetoketjullisen. Mutta sitten näin tämän, kaava siis SK-lehden 1/12 numerosta, neulosjakku. Ja jostain syystä aloin näkemään tämän kankaan jakkuna, että olis kiva.
En tiiä ompelinko sitte oikein, en nimittäin ruukaa ohjeita kattoa, mutta jossain välissä oli pakko kun tuli että mitenhän tämä niinkö oikiasti tulee..olin kait ommellut jotain ennen, kuin ois pitäny ommella muuta, joten ompelujärjestys ei ainakaan ollut oikea. Eri matskusta tehtynä se näyttääkin sitten eriltä kuin lehdessä. Mutta niin pointtina tuossa perus jakkuun verrattuna on tuo helma joka nyt kuvista vähän huonosti erottuu...Ja tuossa hengarilla roikkuvana, näyttää kyllä sauna-/aamutakilta :D... 

 
Kankaasta on vielä leikattuna mustikkahaalari pienokaiselle. Nuilla töillä sain kyllä aika hyvin kaksimetriä tuhlattua. :)


-saaruskas-

9 kommenttia:

 1. Voi, muut ehtiny jo taikametsästä vaikka mitä kivaa tehdä, minä en mitään...

  VastaaPoista
 2. Ihania taimetsävaatteita :) Tuo taipuu kyllä niin moneen!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivasti olet käyttänyt Taikametsän! ;D Mulla vielä odottelee leikkausta...

  VastaaPoista
 4. Minä en oo raskinut vielä leikata kuin tytön tunikan Taikametsästä. Ehdottomasti haluan siitä itselleni myös jotain :) Teen varmaankin juurikin vetoketjullisen pusakan :)Hauska tuo sinun jakkusi :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluita! Oma kangas odottelee vielä leikkaajaansa! :)

  VastaaPoista
 6. vau! millä ajalla sä ompelet?! :) on kyllä kivvaa kangasta!
  <3,jappe

  VastaaPoista
 7. Ihania :)
  mä kans tein itselle vaik en yleensä kovin värikästä pidä, hieno on takkinen!!

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kommenteista <3!!! Jabbe: jollain ajalla jot en itekkää tiiä.. :o jotku muut hommat jää tekemättä ;/ :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3