torstai 5. heinäkuuta 2012

Ennen lomaa...

Tehtiin parin viikon lomareissu. Olihan se mukava irtaantua kunnolla kotoympyröistä. Ennen lomaa piti sitten tietenki ommella ja ommella... ;) Jotain sain aikaseksi, jotain jäi kesken ja kaikki ei valmistunu lainkaan mitä aikoin. Mutta ilmankin pärjäsi :)

Ekaks arvonta voitot siskoilleni :) 

Oisin tehny vaan kuvakollaasit tekeleistä..mutta en osaa :/ jonku kuvankäsittelyohjelmanki koneelle sain, mutta tämä ubuntu-käyttöjärjestelmä on jotenkin sekava ja hidas..jotain vikaa voi koneessakin olla... 

läjä kuvia vain..ihan perus vaatetta lapsille. Sen verta kiirus tuli saaha valmiiksi edes jotain että jäi räpeltelyki välistä eli aplikoinnit...


 Tyttö halusi itselleen lyhyet shortsit. Ja nehän tulee kätevästi rikkinäisistä farkuista. :) Kun leikkasin lahkeet pois, hoksasin että niistähän saa vielä hameenkin. Tuli sitten kokonaan farkut uusiokäyttöön. :)Polvien reijät paikattu aplokoinnilla.

 Neiti kaivo toisetki rikkinäiset farkut kaapistaan ja sanoi; "näistä tulee farkut ystävälle! " no mikäs siinä, äkkiä leikellään ja surautetaan. sai kaveri samanlaisen setin :).

Olipa tarkotus laittaa kuvia siitä valmiista remontistakin..vaan en nyt jouva :)

Helteisen lämmintä heinakuuta! Nauttikaamme siitä! :)

-saaruskas-3 kommenttia:

 1. vinopino ommeltuja hienoja kuteita. huh! :) see you! <3,jappe

  VastaaPoista
 2. jappe: nähdään nähdään!!! <3 :)

  VastaaPoista
 3. Ihania oli vaatteet lasten päällä! Ja meillä neidin parhaat vaatteet on just hame ja shortsit... :)

  - Tiedät kuka... :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3