keskiviikko 30. toukokuuta 2012

touhukas viikko

Kokeilempa pikaiseen päivittää...Ollut todella touhukas viikko ja jotain on valmistunut, iso projekti on kesken, aikaisempiakin töitä ja ja... no kuhan jotain :)
 Aloitetaanpa tästä viime viikkoisesta "saunakaverista". Vähän säikähdin kun menin lämmittämään pihasaunaa; orava siellä vipelti lattialla. Oli tosi pieni, varmaan poikanen. Raukka ihan hädissään kun häädettiin sitä pois sieltä.
 Itse isoon projektiin...Kolme vuotta ollaan asuttu tässä kodissa. Alusta asti olohuoneen ja muidenkin tilojen seinäpinnat on ärsyttänyt, ei oikeen minun makuun. Vaan ajatus remppaamisesta lasten keskellä on tuntunut todella työläältä. Eteinen kun aluksi maalattiin, ensin siis tapetit pois ja kunnon pohjatyöt..Siinä kesti kaksi viikkoa. Joten olohuoneen annettiin olla sellaisenaan, ihanan keltasine tapeteineen...Viime viikolla päätin että nyt saa "riittää" ja rupes tapetit irtoileen. Ostettiin tasotetapetti jokapaikkaan. On tosi kätevä jos haluaa oikaista pohjatöissä. Näin ollen suht nopeaa ja helppoa. (kiitos veljeni ja kaverin ;) ) 
 No seuraavana päivänä pintarempan aloittamisesta ystävä kysyi extempore mökkilomalle...no, kyllä kai tästä joutaa.. :) Joten kolme äitiystävää sai hetken hengähtää meren rannalla mökissä.
 Irtiotto arjesta <3. Älyttömän mukava ja tarpeellinen!
Kotona taas...aamukahvilla, lasten tuomat voikukat seurana. :)
 Ja remontti oli edistynyt "loman" aikana... :)
Viimeisiä maalauksia...
Listoitusta vaille ja yhteen seinään tapetti vielä..josko kohta saan "esitellä" valmistakin... :)
Rempan keskellä "siinä sivussa" on valmistunut myös ompeluksia.(myös aikaisempia tekeleitä)
 Pitäähän se ommella. Eilen nimittäin remontoidessa alkoi maalaaminen muuttuun puheessa ompelemiseksi; vieroitusoireita selvästikin... :)
 Pipoa "tilauksesta".
 Hannan kankaan kioskikisu-velourista vaatetta neiteille :). Vauvan haalarista tuli vähän reilu, mutta menee kesällä mukavasti päällyhaalarina kylminä ilmoina ja iltoina.

Eskarilaisen kaverille synttärilahja. Kokeilin ekan kerran vetoketjupussukkaa. Helppo oli tehdä. Pipo kierrätyskankaasta, lörppämalli.

Haalarin uusi elämä :). Ystävälle korjasin vanhan suloisen joustofroteehaalarin. Vetoketjun uusimistakin tuli harjoiteltua. :) (yläkuvasta poiketen päädyinkin valkoiseen vetoketjuun)
  (just, onpas siinä edustuksellinen malli likaisine paitoineen. Mutta sepä onki sitä normi arkea, ei haittaa :D kotona mennään miten mennään..:)
  omille pojille teeppareita mm... 

enemmittä "puheitta" palaamisiin...
-saaruskas-

<edit; eilisestä lisäilin muutaman kuvan ja "korjailin" tekstiä :) 
ja vielä että muistakaas ARVONTA edellisessä postauksessa 


5 kommenttia:

 1. olihan ne niin "komeet" ne keltaset tapetit....:) Mutta nyt siitä varmasti tulee tosi hyvä....

  Ihania ompeluksiakin taas tullut lisää....

  T.Sanna S.

  VastaaPoista
 2. Sanna: ne oli niin upeat :). Nyt on aivan älyttömän hyvä. Niin mielissään olen! Kiitos kommentista <3 !

  VastaaPoista
 3. jappe vieraili. odotan innolla että nään lopputuloksen!

  VastaaPoista
 4. Jätte fina!! :) Jopas siellä ilme muuttuu todella kivaksi ja taas viihtyy erilailla. Laitas kuvaa lopputuloksesta ku siihen asti pääset...

  Terkkuja Hki:sta <3 -saija-

  VastaaPoista
 5. kiitosta kommenteista jappe ja saija <3 Loppu silausta vaille rojekti vielä :)
  -saaruskas-

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3