maanantai 30. tammikuuta 2012

viikonlopun tuotoksia...

Aivan ensimmäiseksi TERVETULOA uudet lukijat! :) ja myöskin vierailijat joita on käynyt hurja määrä viimepäivinä! <3 Kommenteista vielä erityis kiitos :)!

Viime viikonloppu vierähti minulla mummulassa (minun kotona) lasten kanssa. Mies oli reissussa. Ja yllättävän mukavasti meni vkloppu. Sain käsitöitäkin tehtyä..vaikka yksi vain tuli kuvattua. Siskolle virkkasin kauan sitten lupaamani laukun. Pitkästä aikaa muuta kuin ompelusta.
Trikoomatonkuteesta tuli tämä(kin) laukku. Otin pari rullaa mustaa kudetta mukaan (musta siis oli tilattu) sen enempiä ajattelematta että riittääkö...No, ei riittäny. Siskon (tai äitin) "kude varastosta" lisäsin laukkuun pari ruskeaa raitaa. Kiva laukku tulikin.

Ompeluksia tein yhden pipon ja "parkour-housut". Tykätty juttu tuli siitä kokeilusta (edellinen postaus). Ihailua muualtakin kuin asiakkaalta! Niitä en saanu/muistanu kuvata. Ja onnellinen uusi omistaja on saanut ne jo :D. Myös pipo jäi omistajalleen :). Mutta niitäpä täällä onkin näkyny usiampia.

 Tytölle tein luistimien päälle lämmittimet (nämä siis viimeviikolla). Luistimet on niin naftit ettei villasukat mahdu, joten kokeillaan lämmittäiskö nuo päälliset yhtään :). Päällykangas on verkkarikangasta, vuorena vanhasta "karvapaidasta" kangasta. Taakse laitoin nepparikiinnityksen.

 Yritin ladata tähän pari kuvaa muuten vain, mitä tuli räpsittyä mummulassa. Vaan tämä bloggeri on aivan ärsyttävän hidas etten jaksa enempää... Viikonloppuna aurinko näyttäytyi ihanasti, toi todellista kevään tuntua. Vaikka ulkona pakkanen kipristeli niin ettei sinne viittiny edes nokkaa näyttää :o. :)

Pakkasen kirpeää (ainakin täällä on) kuun vaihdetta jokaiselle! :)

-saaruskas-

3 kommenttia:

  1. iltablokkailua.. sain omanki taas viimein päivitettyä. vai on se ollu mummuloimassa. kiva :) vautsi nuita neitin luistimien päällysteitä. millo myö lähettäs ostellee taas matonkuteita, vaa onko sulla varastot täynnä? mie tarttisin ontelokudetta, ainakin mustaa ja paljon! :) <3,jappe

    VastaaPoista
  2. Jappe: pitänee kattoa millon sitä mihinkään pääsee.. :/. vaikka ei mulla matonkuteille oo nyt tarvis, kun en jaksa niitä tehä... :)tai ehkä vähän ois ;).. Ei oo vielä päässy kokeileen neiti lämmittimiä..aargh nää pakkaset...

    VastaaPoista
  3. Laittaisitko vähän tarkemman ohjeen tuon luistinpäällyssukan tekemiseen?Poikani tarvitsevat tuollaisia.Kiitos Anney

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3