keskiviikko 11. tammikuuta 2012

makuupussin tuunaus

Rohkenimpas minäkin kokeilla äp:n makuupussia uudistaa. Loistava ohjeistus löytyy tosimummon blogista
Kangas on ikealta. Makuupussiin sitä riittää 1m.

 Täytyy sanoa että yllättävän helppo oli, vaikka vetoketjun irrottaminen ja uudelleen laittaminen tuntui haastavalta ja vaikealta, monimutkaiselta. Mutta helppoa oli. Ei tullut täydellinen mutta kelpaa ensimmäiseksi ite päällystämäksi. :) 
Kangas voi vaikuttaa tyttömäiseltä ja tulee varmaan mieleen kumpaa täällä mahdollisesti odotetaan. Mutta käy tuo pojallekin, eikö vain!? :D. 

Tein tuon niin että vain päällystin. Mulla löytyy toinenkin päällystetty, ystäväni tekemä, jossa on takana reijät turvaistuinta varten. Se on myös muokattu sopivammaksi juuri turvaistuimeen. Laitan siitä kuvan tähän (toivottavasti ystävä ei pahastu ;)) 

Eli tuossa on myös äitiyspakkauksen makuupussi josta on leikattu päästä pala pois ja laitettu "pohjaksi" suikale. 

 Löyty muutama julkaisematon tekele. Siniset pipot on omille pojille, heidän väri-ja kuvatoiveiden mukaiset. Musta velourpipo, lörppämallinen oli tilaus.

 Ja vielä pari tilauskakkua. Jalkapallokakku oli extempore-kakku 4.v pojalle joka juhli syntymäpäiviään samoilla "juhlilla" kuin isosiskonsa. Koristeet ja kuorrute sokerimassaa. 

Olipas ankian hittaalla päällä tuo kuvien lataus... :/ 
Täällä on ompelukone surrannut ja jotakin valmista saatu aikaan lastenvaatteitten ompelun saralla. Niistä varmaan tulee postausta seuraavaksi. Palaamisiin!!!

-saaruskas-
4 kommenttia:

 1. ihana tuunaus, kyllä pojallekin kelpaa! meidän pojalla oikein kukallinen makuupussi;)

  VastaaPoista
 2. Kewa: Kiitos! Neljän pojan jälkee pieni haave on että tulis tyttö ;). mutta en osaa uskoa niin täysin ultraan ja "merkkeihin", että odotus aikana ois jo ihan varma :). Passaa pojallekki todellakin.

  VastaaPoista
 3. aii laik <3 jos sitä tänään purkais makuupussin ja huomenna ompelis. mulla vaan ni tekis jo mieli yhtä toista kangasta makuupussin päälle.. no jos vanhasta ehokkaasta ompelis vaikka pari tyynyä ;) <3,jappe

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Jaana, jos et oo vielä tehny!!! Se on helppoa :D!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3