perjantai 28. syyskuuta 2012

...tassuista pupuihin ja syöttiksen pehmuste

Ja millähän sitä alottas...Tuntuu et on hirviästi kuvia vaan ei niitä lopen taija kovin paljoa ollakkaa, tekeleitä nimittäin :).

 Velourtassuhousuja lähti tilauksesta maailmalle. pinkit 104cm, violetit 68cm ja vihreät 86cm. 
Kaikissa pointtina se että ovat pitkäikäsiä pitkien resoreiden ansiosta. 

 Oranssi joustofroteepipo velour-vuorella n. puolivuotiaalle tilauksesta. 
Meijän pikkuneitille tein kokeiluversion kruunumallisesta piposta. Ihan suloinen tuli, talvella kiva kun on tuommoinen "muhkeampi".
 Tämä pupukolmikko trikoolörppäpipoja lähti siskoksille. :)

 Ja jotain muuta...päällystin syöttötuolinpehmusteen. Ihana vahakangas Hannankankaasta
Luulimme joutuvamme (lue:saavani) ostaa uuden syöttötuolin, kun viidellä lapsella palvellut meinasi hajota käsiin muutamien liimailupaikkailujenkin jälkee. Vaan mies otti "järeämmät aseet" ja ruuvasi ruuveilla penkin vielä kokoon. Sain tuon pehmusteen tehtyä ja aloin kaiveleen sille tuolia ja pikkuneitikin jo yli puolenvuoden eli saa kovastikkin jo istua ja syyä syöttärissä. Joten tällä mennään taas jonnin aikaa ;). 

Syksyistä viikonloppua, 

-saaruskas-

9 kommenttia:

 1. Ohhoh, ootpas sä ollut ahkerana :) Tosi ihania kaikki ompelukset!

  VastaaPoista
 2. Oii ku ihania! Suloinen tuo kruunupipo. Mulla olis sama homma edessä.. pitäis päällystää syöttötuolin pehmuste... :)

  VastaaPoista
 3. Ihana varsinkin tuo syöttötuolin pehmuste, olen monesti haaveillut päällystäväni omankin syöttötuolin pehmusteen. Mutta aina se on tuntunut niin työläältä rueta päällystään etten ole uskaltanut yrittää :-)

  VastaaPoista
 4. Sitä aina joskus luulee,et nyt mä me saahaan jotain uutta..sit toinen tullee ja korjaaki vanhan :/;):D Ihanina vaatteita ja tekemisiä. <3
  T.jaana

  VastaaPoista
 5. eli nyt ei ikeen kiirettä ;) tuo pupu kuvio on syötävän söpö :P *jappe

  VastaaPoista
 6. siis ikeaan ;) t.edellinen

  VastaaPoista
 7. Mä haluaisin mun pojalle tuommoiset tassupöksyt, mutta mietin että teetkö tuntemattomille tilaustöitä? Ja millainen hinta noilla tassupöksyillä ja vaikkapa pipoilla olis? :)

  VastaaPoista
 8. Marika: Teen kyllä tilauksesta pienessä määrin myös tuntemattomille :). Eli laitatko spostia osoitteeseen saaruskas@hotmail.fi niin vastailen sitä kautta hinta kysymyksiin :) ?

  Kiitos kommentoijille <3!

  VastaaPoista
 9. Ihana päällinen. =) Meillä ruuvattiin aikanaan samanlainen tuoli kasaan kun oli ihan osina, mutta seuraavaksi siitä halkesi se istuinlevy, keskeltä kahtia! Sehän oli jotain puristelevyä, niin ne liuskat irtosivat liimauksestaan. Siinä vaiheessa meni jo rovioon mokoma palapeli. ;)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3