perjantai 10. kesäkuuta 2011

helle hellii, mutta helliköön :)

Huh hellettä :). Niinku varmaan moni on todennut ja kokenut. Niin täälläkin. Yritän olla valittamatta, vaikka välillä tekis mieli. :) Nautitaan!!! 
Muutama ompelus, perus juttuja taas on tässä lähipäivinä valmistunut.

Näitä lätsiä on ihan kiva tehä. Yllättävän helppo. :)
Tytölle tein tälläisen, mutta ei oikeen innolla suostunut päähän laittamaan (huivi on kaikista mukavin :). niimpä...
Tein näitä kaksi, toinen naapurin tytölle, kaverille. Yhessä on niin mukava pitää samanlaisia ;). 
Puuvillakangas on kirpparilta.

Hihaton body, vähän lahkeita. Kaava Ottobre 1/11 lehdestä. Tuossa takakappaleessa näkyy hauskaa jatkoa, kun niin naftisti oli kangasata enää jäljellä :) tai no tuosta ei edes kunnolla näy kuinka haarassa on kolmekki eri palasta. Kangas JNY-design.Niin ja nepparit puuttu vielä kuvaus hetkellä. Nyt nekin on laitettu ja vaate ollu käytössäkin.

T-paitaa metsolan traktorijoustofroteesta.

Tämä koossa 110cm. 

Toinen hihaton paita sai haaremishortsit kaveriksi. Nämä on 80cm. Haaremishortsien kaava on Ottobre 1/11 lehdestä. Muunneltu shortseiksi. Tosi hauska malli, kivan nökäinen 1-vuotiaan päällä. Vaikken niin muuten ole ihastunut (vielä;) tuohon haaremimalliin. :)

Nyt tätä kutsuu pihasaunan lämpö..Niinkuin ei muuten olisi jo kuuma ;). Vaan onhan se mukava saunan jälkeen peseytyä kylmässä suihkussa. Vähäksi aikaa helpottaa :). 

-saaruskas-

2 kommenttia:

  1. Ihanat lätsät!
    Tääl pienempi neiti hyväksyy parhaiten kans huivin, ja onneks lippahuivin, suojaa hiukan simiäkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sani :). Kyl näyttää nyt kelpaavan lätsäkin kun on kaverilla samanlainen :). Ja tottumus kysymys se on myös, aluksi tuntuu hassulta, erilaiselta päässä, kun on tottunut huiviin. Lipallista huiviakin vois kyllä kokeilla tehä.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3