keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

kesäompeluksia ja voileipäkakku


Aikaisemmin tekemäni traktrorisetti sai lätsän kaveriksi. Vähän tuli nafti 1-vuotiaalle, mutta yllättävän hyvän mallinen :o!

Parit shortsit mustasta joustofroteesta. Sekä pitkähihaisia paitoja metsolan autot-joustofroteesta. Ylempi paita on koossa 110. Ja tuo alempi n.98. Tuolle mallille tuli liian pieni ja kyllä harmittaa, siis mallia. Ei auta kun ostaa lisää kangasta ja ommella vielä yksi. Tuo paitakaan ei mene hukkaan kun on vielä pienempi kossi, jolle se passaa.

 Metsolan SunRay-kuosista mekko, koko 104.Tämä on siskon tytölle.
Keskimmäinen on perus raglan-hiha T-paita marimekon pallotrikoosta, koko 116. 
Oikeanpuoleisen potkupuvun olen tehnyt jo kauan sitte ja kuvakin siitä on täällä blogissa ollut, mutta sain nyt siihen laitettua nepparit. Kauan aikaa suunnittelin kam-neppejä ja aikonu niitä hommata mutta nyt kaupassa käydessä tarttui käteen tavallisia neppareita, jotka sitten laitoin, ettei loju kovin kauaa keskeneräisenä.

Lopuksi vielä tekemäni voileipäkakku, joka tilattiin ristiäisiin juhannus sunnuntaiksi. 20 hengen kinkkukakku. Samoilla täytteillä, kun olen aijemminkin tehnyt. En nyt ala ohjetta lisäileen, löytyy blogista. 

Näköjään on yksi shortsisetti jääny kuvaamatta. Joitain shortseja ja housuja pitäs surautella kesäloma "reissuille", josko tässä saa innostusta. Lämmintä näyttää olevan ulkona, toivottavasti aurinkoiset ilmat pysyy. Saa tietenkin välillä sataa, muttei mitään hirveitä ukkoskuuroja kiitos, minä en tykkää. 

Aurinkoisia kesäpäiviä!!!
-saaruskas-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3