torstai 26. toukokuuta 2011

onnistumisen iloa :)

Aloitin päivän ompelulla...ja siihenhän sitä jää koukkuun, hyvä että lapset saa ruokaa.. :o Niiden piti oikeastaan vähän muistutella äitille, että nyt on nälkä... 
No mitään isompaa en tänään ole tehnyt, pari onnistunutta kokeilua. Mutta näistä on todella ilo jatkaa :)


Tähän kangaskoriin löysin mainiot ohjeet elämää kurjenpolvessa blogista. Suuret kiitokset sinne vaivan näöstä :). Näitä tosiaan pitää tehdä enemmän, eri kuoseilla. :)


Tämän lakin ohjeesta kuuluu suuret kiitokset Sanille tikbumsan blogiin. Usiamman kerran olen jo pystynyt Sanin ohjeita hyödyntään.

Puuvillakankaasta kokeilin lätsää. Aivan hyvin onnistu :) . Sanin ohjeesta poiketen, laitoin kuminauha kiristyksen taakse.



Tämä paita valmistu eilen. Tavallisesta poiketen tein tämän raglanhihat. Resori helmassa, kun luulin että tulis liian lyhyt paita tytölle. Mutta ei ois välttämättä tarvinnukkaa, mutta ei haittaakaan :). 

6 kommenttia:

  1. jes... sie sitte nyt kokeilit tuota lätsän ompelua... ja kaavatkin ilmeisesti löytyy.. oppiin siis :) hieno tuli. löytäisikköhän vielä jostain kivan sortsi kaavan/mallin?...:) t.vakkarilukija ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, jappe ;). Oikeastaan vähän ite piirtelin nuo kaavat, ja yllättävän hyvin natsas.. Sortsikaava on hakusessa... :))

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva lätsä ja hienosti näyttää istuvan! :)
    JA hienosti huomasit tuon kuminauhajutun, sellainen täälki hyvin usein laitetaan :),vaik itse ohjeessa ei ole.
    Ja upea toi kangaskorikin!!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Sani! Varsinkin puuvilla lätsään kiristys on aika ehoton :). Trikoiseen ei niin välttämätön, niinkuin siinä sinun ohjelätsässä :).

    VastaaPoista
  5. Kiva blogi sinulla. Sanin kautta eksyin tänne ja katselin vähän ympärilleni - ja pistänkin heti tarkkailuun ;)

    t. Niina

    VastaaPoista
  6. Tervetuloa Niina!! Kävin vilkaisemassa sinun blogia, "vierailen toistekkin :). Saa tarkkailla ;).

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3