lauantai 9. helmikuuta 2013

aikas karkkisia :)

Perjantai oli hirmu tehokas ompelupäivä, minun mittapuulle. Syntyi herkkuja, karkkisia perus vaatetta velourista. Onnistumisen iloa!

 Veloursetti pienimmälle. Hukkasin oman haaremihousukaavan, jonka olin OB:stä piirtäny. No, aattelin sitte kokeilla kaavottamista ja tein oman "version". Aivan hyvät tuli. Hupparissa on kaavapohjana käytetty niin ikään OB:n kaavaa, omin muokkauksin, mm. siinä kaavassa ei ollut vetskaria. Koot on suunnilleen 80cm.
 Piti ihan herkutella kuvakollaaseilla kun niin mahtis setti tuli, karkkinen. Kankaat on tosiaan yks värinen velour hannan kankaasta Maatuska eli Babuska (-kohan se oli) metsolasta . Hupun vuoren kärpässienikangas KVK:lta .
 Herkkuja nämäkin. Velourhousut. Kehittelin oman version tuollaiseen taskuun, ihan vain summissa kokeilemaalla. :)
Keltaiset on kokoa 98cm ja pinkit 104/110cm.

 Piti vielä lisätä kuvakollaasi. :) yritin ottaa sovituskuvia vajaa kolmivuotiaan kanssa. tässä "tulos" :).
Ihan nappiin ei toki nuokaan surautukset mennyt. Nimittäin saumuri ei oo ollu yhteistyöhaluinen, vaikka kuin olen yrittänyt langottaa uudestaan ja säätöjä vaihella. Ihan kestävää ommelta se teki, joten "vika" ei näy päällepäin, nurja puoli ei vain ole julkaisukelpoista. 

Vaan nyt täytynee kuitenkin kehaista, että jostain kumman syystä saumuri tänää, miljoonannen säädön jälkeen yhtäkkiä tekee niin hyvää jälkiä ettei ikinä (kopkop), toivottavasti pysyy!!!

Nyt mulla on meinannu vallan unohtua. Olen saanut TUNNUSTUKSEN. Siitä suuret kiitokset ompelusopen Maaritille <3! 

 
Mutta en kyllä nyt jouva laittaan etiäpäin, ärsyttää kun muka "kiire", eli nuorimmainen tuossa vaatii huomiota osakseen. :) 

Elikkäs palaamisiin, 

-saaruskas-


P.S.  sovituskuva edellisen postauksen, äitini tekemästä tilkkumekosta. <3 

3 kommenttia:

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3