sunnuntai 17. helmikuuta 2013

kuva pläjäys :)

Ompeluksia kertyny...kaikkia ei muista kuvata. Mutta nyt tuolta syynäsin kuvista mitä on jääny julkaisematta :). Tässä helmikuun aikana valmistuneita...

Haaremihousut ja paita. Joustofrotee kankaana, kaikki taitaa olla pehemiältä . koko 86cm.
Oon sitte kokeillu erilaisia haaremeita. Ne on aika suloisia tuon 1-vuotiaan päällä. Tässäkin on toosi pehmeää joustofroteeta Pehemiältä :).
Ankkalampi-joustofrotee. Kaavakokeilu haalarihousut. Koko reilu 80cm.
Jonkun verran alkaa olemaan jo ihan omia kaavoja...mukavaa puuhaa testata että mitähän tästä versiosta syntyy...liekkö käyttöön sopivaa. ;)
Isompi neiti oli ilmoittanut minulle, kun tuon kankaan sain että haluaa siitä jotain itelle. Minä en sitä muistanu ja leikkasin kankaasta nuo haalarit ja T-paidan 4-vuotiaalle pojalle. Lopun kankaan möin. No neitillä meinas itku päästä kun en ollut muistanut hänen toivettaan. Vähän sitten mittailin että T-paita varmaan hälle mahtuu. Ja tyttömäiseksi kankaan teki tuo pinkki resori. :)
Ja samaiselle neitille velourpipo, ja arvaat varmaan onko mieluinen...!? :D
Tässä pipo Sanni-neitille :).

Huippu kiva paitis myös neitille (tuossa kuvassa oleva meni kyllä kummitytölle <3.
Eli tämä omalle tytölle. Aaltokangas on Metsolasta ja yksiväriset froteet taas Pehemiältä .
Ja tekkiimpä sitte neki mitä en ikkää aikonu. Eli haaremit myös isommalle lapselle. Itessään en ole ikkään (tai vielä) mielistynyt tuohon "lökämalliin". Mutta pitihän se kuitenki ite yrittää piirtää oma kaava. Yritin saada sellaiset ettei hirviän haaremi...ehkä onnistuin. Ainaki oma silmä on tottunut niin että on oikiasti ihan kivan näköiset jalassa. (hehee, kohta ne on itelläki, vaikken ikkää aikonu ;) ja sitte huomaa että hups eihän näitä ole enään kellään muulla, tullaankohan vähän jälki junassa...) :D Eli ihastuttaako vai vihastuttaako? :)

Facebookin yhdelle ompelupalstalle tekkiin kuvakollaasin tuosta paidan kauluksen teosta, joten laitetaanpa vielä tännekkin. En enempiä ala selitteleen, jos heräs kysyttävää, saa kysyä. :)


-saaruskas-

2 kommenttia:

  1. ai että oot taas ihania vaatteita saanu tehtyä <3

    t.jaana

    VastaaPoista
  2. Kiitos vielä tuosta Sannin piposta! Tykättiin molemmat (ja pari kateellista isoa siskoa). On niin mieluinen, että melkein nukkuuki se päässä. Eikä yhtään vähäinen asia oo, että on kummisetän isosisko tehny.

    -anita

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3