perjantai 16. syyskuuta 2011

jotain vihreää..

 Metsolan apilajoustofroteesta tuli mekko tytölle. Tein pitkähihasen, kun neitillä ei ole yhtään sellaista. :) Suunnittelin että teen vähän erilaisen.. Ensin mietin jotain pussihiha-tyylistä jossa pitkät kapeat resorit. Vaan hylkäsin, kun tuntui suuritöiseltä ;). Jossain blogissa tormäsin tuommoseen "lenkkiin" kaula-aukossa. Vähän aikaa mietiskelin että mitenhän sen toteuttas... Ja jotenki se vaan tuli ihan hyvin. Mekon koko n.116com

 Haalarihousut koko 86cm. Kaava on ottobresta mustikkahaalarin nimellä. Ensimmäisen kerran vetoketjun ompelua. Yllättävän helppo, vaikka tuon ottobren ohjeen kans sai vähän aikaa miettiä että mitenhän, ennen ku ymmärsi, enkä siltikään tiiä tuliko ohjeen mukaan :). Mutta yllättävän siististi päällepäin. Jossain blogissa oli hyvä ohje jonka ymmärsi ensi lukemalta. Täytyy ehkä hyödyntää sitä ensikerralla.

 Ruskeasta joustofroteesta lörppöpipo. Vähän aplikointi harjoittelua...Ei vielä tarkempaa tarkastelua kestä ;). Pipossa trikoovuori. Vähän reilu yksivuotiaalle, mutta aika hauskan näkönen. :)

Virkattu tuubihuivi. Pikapikatyö :) ja aivan mitensattuu virkattu, mutta kaulaan kietastuna ihan kiva. 

-saaruskas-

2 kommenttia:

  1. Vaeltelin tänne tuolta Lumiidan puolelta ja tykästyin kovasti blogiisi, ihania kankaita ja herkkuja. Pysäköin omaan lukijaruutuuni samoin tein.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa, ikuinen vauvakuume :). Kiitos! Aivan ihanaa että tänne eksyit :). Olen joskus törmännyt sinun blogiin, nimi kuulostaa tutulta, käympä vastavierailulla :).

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3