tiistai 16. elokuuta 2011

syksyn alkua...

Päivitystä pitkästä aikaa. Hirviästi en oo mitää saanu aikaseksi, mutta pari juttua tässä usiamman viikon aikana... Täällä on koulut alkanu ja meilläkin ensimmäinen eskarilainen lähti makustelemaan, miltä se koulumaailma näyttää/tuntuu. Ja kivasti on nämä muutamat päivät menny. :) Tuopi sitte vähän säännöllistä rytmiä tähänkin tupaan. Ja huomaa että alkaa innostus harrastuksiin ja muutenkin tekemisiin, arkiaskareisiiin ja muihin, pikkuhiljaa kyteä. :) Kesällä kun vähän kaikki asiat on "sekasi".
 
 Tässä JNY:n viidakkojoustofroteesta paita koossa 104. Kaava on uusimmasta Suurikäsityölehdestä 8/11. Huono kuva, kun kaikki muut mitä yritin tähän laittaa, heitti tämä bloggeri ne väärinpäin. 
Pika kokeilu pehmolelusta. Huvikseen kokeilin että jos sais tilkkuja tuhlattua tämmösiin. Erilaisia joustofroteekankaita. Tämän kokonaiskorkeus on 25cm.

Löyty keskeneräisistä kudontatöistä tämä lakki. Oikeastaan vain viimeistelyävaille (yhdistäminen ja nauhat) valmis, joten tuntui helpolta tehdä loppuun. Lankana on novitan bambu.

Hyvää syksyn alkua kaikille!!!
-saaruskas-

3 kommenttia:

  1. ihanan värinen toi vihree lakki... onko sama, josta oot tehny useamman vaan onko eri sävy? näyttää tässä kuvasa hiukan eriltä. varoitus sulle, saatan tarvita sun pursotus apua ristiäsiin. saan ihanat koristeet päälle (annelilta), mutta mun hermoilla ei pursotella hienosti. ;) saattaa tulla tilaukseen voileipäkakkua jos en jaksa/keksi muuta... :D

    VastaaPoista
  2. Jaana: Tuo saman värinen ku ne toisetki. En saanu kuvaa meijän hyvällä kameralla oikean sävysenä :). Eli pikkasen on vaaleempi vihreä. Juu, kysy vaan apua, mielellään autan :). ja tosiaanki voin tehä jos ei oo menoa... :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja juttuja taas täällä.

    Olen tässä miettinytkin,että mitenhän siellä on eskari lähtenyt käyntiin,kun eikö tyttö ollut vähän haluton meneen sinne? :) Meillä tuo hönttärä tyttö on aivan onnessaa menossa.... Ihana oikeesti,kun tuli rytmiä tähän,vaikkakin joka ikinen aamu mietin,että miten saisin venytettyä nukkumista,kun kello soi 7.15.

    T.Sanna S.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3