lauantai 21. toukokuuta 2011

karamellimaisia ompeluksia :)


Muutama trikoovaate valmistu viikolla. Kesäksi vähän kevyempää. :)


Marimekon raitatrikoosta kokeilin vinoraitaista tunikaa/mekkoa tytölle. Tuli aika kiva, vähän omaperäinen, erilainen. Kaava on ite "suunniteltu". :) Kaprit tuli tunikalle kaveriksi omasta vanhasta T-paidasta. Nappilista kivasti sivuun, on siis vain koristeena. 


Kaksi perus T-paitaa pojille. JNY-design kangasta. Ostettu Hannan kankaasta .


Kokeilinpa itellekki tunikaa vinoraitaisena. Ja tuli kyllä ihan kiva tästäkin. 


Ja tässä neiti ylpeänä arpavoittopaidassa. Onni suosi minua nopsupopsun blogin arvonnassa ja sain valita itse, tai siis tyttö valitsi itse paitaan kuvan. Ja ihana perhonen liihottaa vielä "extrana" hihassa. On niin ihku paita että häjintuskin saa pesuun laittaa välillä. :)!! Kiitos vielä, nopsupopsu!!! 
Tytöllä päässä "karamellipipo" johon hän itse vaati että pitää laittaa tuo rusetti. 


Tänä päivänä valmistu tilauskakku. Toiveena oli että täytteeseen ei tule mansikkaa. 7:n munan kakkupohja. Muutoin ei hirveästi "toiveita". Kakku tuli siis 6-vuotiaalle tytölle, joka ylläripylläri, tykkää hello kittystä :). Kakkuun tuli täytteeksi ihana hedelmämousse (maustam. tuorejuusto, vanillavaahto, persikkaa ja mandariinia(säilyke) survottuna ja omena-päärynäpilttiä, liivattella jähmetetty.).  
Koriste on marsipaania, sen alla kaakaotomusokeri kuorrutus (laitoin siksi tuota kun ajattelin että jos kermaa laittaa, niin kerkiää kostua marsipaani, kun kakku matkasi 50km päähän)
Toinen hello kitty on kaupan vaahtokarkkitikkari. 

5 kommenttia:

  1. ihania värejä ompeluksissa <3 tiiäkkö, että muaki syyhyttäs ommella ny vaik ja mitä. kiitos, ku sain hakkee sitä inspistä teiltä ;) aurinko o vaan ny ni kivasti paistatellut, et on pitäny tehä ulkona hommia. mutta eiköhän tässä vielä kerkee. herkullinen tuo hellokitty kaakku. palamisiin´ jappe

    VastaaPoista
  2. Kiva kun paita on mieluinen :) Ihania muuten nuo raitapipot ja tunika.

    VastaaPoista
  3. Jappe, ole hyvä vaan :D! Nyt on kuulemma luvassa sajepäiviä että ei muutaku ompelukone surraamaan ;).

    Sofia, Kiitos!, itsekkin niistä kyllä tykkään ja tuo vinoraita tuo uutta ilmettä raitavaatteeseen. ja kiitos vielä kerran paidasta. Kunpa itekkin joskus osais nuin hienoja ommella. En oo kyllä varsinaista aplikointia ikinä kokeillu (vielä uskaltanu)... :)

    VastaaPoista
  4. On kyl karkkisia vaatteita ja tosi ihanat mallit/raitakohdistukset näis!!! :)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3