maanantai 17. tammikuuta 2011

paitaa, tunikaa ja laukkua...

Lisäilempä ompeluksiakin, kun niitä on viime aikoina jokunen valmistunut. Ihan perus juttuilla mennään.


 Helikopterijoustofroteepaita (kangas täältä ) perus kaavalla, koko on 104cm.


Joustofroteetunika, metsolan SunRay-kuosilla. Koko 116cm. 
Liivimekon kaavaa vähän muokkailin lyhyemmäksi ja olkapäitä levensin/(pitensin)(siis ilman resoria oli vähän niinku lepakkohiha, vai miksi sitä sanotaan..:)). Oli tarkoitus kuvata neidin päällä, mutta unohtu. No, varmaan tulee kuvattua, voi sitte lisätä kuvan. 


Perus "farkut" koko 92cm. Kangas on ohutta farkkua uusiokäytössä. Oman joskus peruskoulussa tehdyn hameen leikkelin. Toisen lahkeen resori on käännettynä kuvassa. Kivat, rennot housut, jotka menee vähän pitempään.


Pienehkö virkattu matonkudelaukku meni kummitytölle syntymäpäivälahjaksi.


6 kommenttia:

 1. Kiitos Sani! :)
  Aivan perusjuttua mulla nää ja ei taidokkaasti tehty joten välillä tuntuu hassulta pitää blogia kun seuraa muiden hienoja töitä, upeita ompeluksia...Ei näist oo iloa kellekkään. Mut toisaalta tää on motivoinu ja innostanu mua harrastaan kaikenlaista, joten voi olla ihan hyvä pitää. Omaksi iloksi ja kannustimeksi ja toivottavasti joku jaksaa käydä täällä :).

  VastaaPoista
 2. Kyllähän se bloggaaminen kannustaa monessa. Se kun saa välitöntä palautetta jutuista, saa minut ainakin harrastamaan reippaammin. Ja harrastusten avulla jaksaa arkea paljon paremmin!

  Kivoja ompeluksia on! Nuo resorilliset farkut tosi hienot. :) Itse olen tehnyt vanhoista pehmeiksi kuluneista aikuisten farkuista lapsille vähän vastaavia. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi pitkästä aikaa muistin nää blogit, äkkiä käy vaan facessa tai s-postissa ku koneelle ehtii.. Tosi kivoja uusia juttuja oot jaksanu värkkäillä (itellä tän vuotiset kaks ompeluaki jääny välistä, saati et kotona ois saanu jotain aikaseksi..nyt to pakko lähtä taas huristeleen sinne, ku ommeltavaa kyllä olis oottamassa!!), varmaan tekee mieli tehä aina vaan lisää ku jotain uutta saa valmiiksi!! Jatkahan samaan malliin :)

  Ps. Kummityttö niin mielissään ollu molemmista jutuista!! Molempia käytetty ja tuo laukku saanu kyllä ihanaa kommenttia useilta!:) Jos tarkkaan luet tässä kevään lasten lehet (S K), pitäis kummitytön kuva löytyä kerhoporukasta tuttu paita päällä lähettämässä terkkuja myös tärkeille ja paljon puhutuille S&A -kummeille!;)

  VastaaPoista
 4. Niin ja tärkeintä on ollu aina mainita kaikille, että kummitädillä on tämmönen melkeen samanlainen laukku, mutta siinä on vaan kukka :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihana kummityttö! paljon rakkaita terveisiä tätäkin kautta meiltä <3! Kiva että oli mieluiset :).
  On aikoja milloin saa tehtyä, ja milloin ei..mut koko ajan mulla on semmonen vimma ja innostus päällä.. mukavaa kun onnistuu pienikin. ja palautteet antaa tietenkin tosi paljon :). Kiitos!
  p.s. anonyymit, laittakaa joku nimim. että tunnistan jos joku tuttu kirjottaa (ei pakko oikeaa nimeä)..nyt ei kyllä ollu ongelmaa :D.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3