maanantai 13. tammikuuta 2014

Jääkukka

Näin pakkasten saavuttua sopii hyvin ommella Jääkukka-kuosista.

Sain viimein käytettyä saumurini huollossa, ja ai että se nyt ompelee hyvää tikkiä... Eikä huollossakaan haukuttu saumuria ihan surkeaksi, että sillä mennään taas jonkun aikaa (en minä suinkaan uudesta olekkaan haaveillut ;) ) Muutaman hyvän niksin sain jolla saumurin pitäisi toimia paremmin. 

 Tämä on Outi Korkalan suunnittelema Jääkukka-kuosi. Kangas on joustofroteeta, ostettu Rouva Pehemiältä. Ihanan iso kuvio ja ehottomasti ajattelin että tästä ompelen itelle.
Tein imetysluukullisen pitkän tunikan. Melkein pitäis sanoa että tavote-paita, makkarankuori, mutta ihan on jo pidettävissä. :D  
 Ja kangasta piti hamstrata kummassakin ihanassa värissä. Harmaassa paidassa jäi harmittamaan etten tehnyt kaulusta, ehottomasti mielestäni sopii kuosiin ja tuohon paitamalliin ja tuonne talven kylmyyteen, kun sisällekin välillä pakkanen purasee oven raosta. :) Ja niin tuli toinen paita itelle. Koristeena/tehosteena joustopitsiä. 

Nämä T-paidat tein joululahjaksi. Autoasentaja-veljelleni ja toinen miehelle, kun kangasta riitti etukappaleen verran toiseenkin paitaa. :)
Vanhat autot-trikoo on myös Pehemiältä. 

Pienokaisen ristiäiset on vietetty <3. Tässä tekemäni kakut. 

Pakkasen kirpakkaa tammikuuta, 

-saaruskas-

3 kommenttia:

 1. aivan ihania nuo paijat!! tykkään <3

  T.jaana

  VastaaPoista
 2. pitkästäaikaan kurkkasin tänne. ihania paitoja oot itelle ommellu! *jappe

  VastaaPoista
 3. Tykkään niin tuosta paidasta! Vois itsellekin ommella vaikka lörppäkauluksella. Kun osais!

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3