keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

j o p o t

Majapuun joponeuloksesta paitoja.

Kaikki paijat samassa kuvassa.
Ja totta, mie uskaltauduin ompeleen miehelle paidan. Ensimmäinen toteamus kun käskin sovittaan, että: "kaikkea sitä pittääki". Tulkitsin että hyvä on ;) ! No on muuten pitäny paitaa ihan ihmisten ilmoillaki, eikä nyt ainakaan suurempaa häpiän tunnetta oo tarvinnu kokea... :D 

4-vuotias on sitte taas aivan yli innoissaan tästä "pyöräpaidasta" ja muutenkin tuntuu tykkäävän ja hyväksyvän kaikki mitä äiti hälle tekee. :)

Kun taas tuo reunimmainen paita ois tullut vajaa 3-vuotiaalle niin eipä suostu edes sovittaa. Sen verran pystyin mittomaan että tuli harmiksi liian nafti, että joutaapi myyntiin tuo versio. 

Tuo raitajoustofrotee on myös Majapuulta, sitä myy myös Pehemiä .

3-vuotiaalle kummitytölle tein Miina ja Manu - hupparin synttärilahjaksi. Ja vaikutti aivan siltä kuin lahja olisi osunut nappiin <3 ! (4-vuotias poika sai sovittaa ja hiukan nafti hänelle :))

Ja eilen käytiin juhlistaan kummityttöä ja viemisiksi tein Hellokitty-kakun. Eli pikaseen piirtelin sokerimassaan elintarkivetusseilla kuvan. 

-saaruskas-

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania nuo puserot. :) Silja pitänyt Miina ja Manu paitaa koko ajan päällä, (2 pv käynyt välissä pesulla vain)ja yöt on ollut vieressä paita sitten. :)Puseron malli on hyvä ja kiva! Milloin teet mulle? :) (ei kuitenkaan miinasta ja manusta :) ).

    VastaaPoista
  2. Ai hauska, että tuli niin mieluinen <3 no sehän on kyllä mukava. :) Mää heti innoissaan että juu miinaa ja manua äiteellekki ;). Voin tehhä vaikka hetimiten, ku katot mistä kankaasta haluat. :D

    VastaaPoista
  3. Oi ettäää!määä niin ihailen noita sun kakkuja, leipomuksia ja ompeluksia ja kaikkea ku jaksat värkätä!ääää tulee kyllä itelle hirvee into alkaa värkkäämään kaikkea!!:)

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3