lauantai 8. joulukuuta 2012

8.joulukuuta

Meinaa kaikki postaukset jäähä tekemättä... Tekeleitä löytyy mutta ku ei heti kerkiä tänne laittaa niin tuntuu että ei osaa mitään laittaa ku ei tiiä missä järkässä ois hyvä ku sekasi ovat kuvakansioissa :)

Jouluista nyt sitten...

 Pari joulusukkaa surautin. Toinen, vasemman puoleinen on arvonta ylläri, joka on lähteny postipojan matkassa voittajalle, liekkö vielä perille päässy :). 
Toisen sukan tein itelle, johon laitoin tarrakiinnityksen, mihin voi numeron lisätä, eli toimii meillä kalenterina.Oma sukka on tosi iso varmaan 40cm korkea ja vähän hassun mallinen tuli, mutta sinne mahtuu jokaiselle lapselle ylläri. En joka päivä laita, vaan silloin tällöin. Lapsilla on kuitenkin omat suklaa kalenteritkin.
Tonttulakit päivitetty. Ompelin lapsille uuet tonttulakit. Tytöille aikasemmassa postauksessa nähdyt muisto-kankaasta tonttulakit, oranssit siis. Ja pojille nämä harmaat joustofroteiset. Näitä oon myös myyny. Tuli sen verta usiampi surrautettua, ku kivan näkösiä ovat. :)


Oman kylän Joulunavaustapahtumassa olin myymässä omia tekeleitä. Mukava päivä oli! Tässä vähän "mallistoa" mitä sinne surrauttelin. (osa on kaverin ompelemia).

Muut saapi vielä jäähä..tuossa kuvia jo laittelin mutta postataampa toisena päivänä sitten lisempää :)

Joulun tuntua, kovia pakkasia ja luntakin on jonkun verran saatu.

-saaruskas-

3 kommenttia:

  1. kivaa vaihtelua antaa harmaa väri tonttulakkeihin! on siinä rekissä jo melkonen tuoteperhe! :) *jappe

    VastaaPoista
  2. Jouluylläri tuli perille, kiitos. Oli oikeen ihana ja löysi paikkansa vanhan oven rivasta. Rauhallista joulua! T:hillevi

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3