lauantai 3. joulukuuta 2011

joulunavaustapahtumassa ja muuta.. :)

Ompas pitkä aika vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Ei oo joutanu kun niin paljon ollu hommaa :). Ensimmäiseksi meidän kylän joulunavaustapahtuman "terveiset". Uskaltauduin pöydän varaamaan ja vähän "esittelemään" omia räpellyksiä. Oikein oli positiivinen yllätys. Ei kukaan ainakaan päin naamaa haukkunu :D. Aivan avoimin mielin, ilman suurempia odotuksia sinne menin. Ja vähän jopa sain myytyä kuitenkin. :) 
Mukava kokemus oli istua tuommoisessa tapahtumassa siellä tiskin takana. Vaikkei täällä nyt mitenkään järin suuri tapahtuma ollutkaan. 

 Mm. nämä jouluiset...

...ja nämä piposet oli myytävänä. Vähän muutakin. Valikoima jäi (yllätys, yllätys) pienemmäksi kuin "suunnittelin". Muuten en asiaa stressannut ja öitä valvonut, vain edellis yönä meni kolmeen asti ompelukoneen suristessa, kun tuntui että jotain pientä pitää vielä tehä. :) 
Tilauskakkuakin oli tälle päivää 2 kappaletta. Ai missä välissä kerkesin? Jotenkin olin aivan alusta asti sisäistäny kummankin homman ja missään vaiheessa ei tuntunu etten jaksaiskaa tehä. Kakut täytin edellis iltana ja aamulla heräsin ne kuorruttaan. Tämä on isompi kinuskikuorrutteinen kakku, jossa vadelmamansikkasurvosta ja vaniljarahkaa täytteenä. 
Tämä on vähän pienempi kakku, jossa samat täytteet. Mutta kinuski loppu kesken, joten laitoin päälle suklaakuorrutteen.
Ystäväperheen pienokaisen ristiäisiin tuli nämä kakut. Ja tässä kakun koriste, tohtii jo paljastaa kun neiti on jo nimen saanut :). Harjoittelin sokerimassasta tossujen tekoa. Jostain leivontablogista löysin ohjeen ja kaavan tossuihin. No, ihan kelpo tossut, sopivasti ruttuset. :D
Keittiön ikkunassa oli viime vuonna tälläinen koriste , jouluvalo. Tänä vuonna ostin aikaisemmin syksyllä valkoisen pellavalaskosverhon ja huomasin että edellisvuoden koriste ei nyt passaa ikkunaan. Saman risukranssin spreijasin valkoisella maalilla. Ja pelkät ledivalot ja pieniä helistimiä (ei juuri näy kuvassa) koristeeksi. Uusi "ilme" koristeella ja tämä on tosi kiva. Vaikka tykkäsin viimevuotisestakin. :)

Joulu tulla joplottaa, huomenna jo toinen adventti. Kyllä kait sitä pikkuhiljaa virittäytyy tunnelmaan, vaikkei lunta olekaan tunnelman tuojana, jolla on kuitenkin minun mielestä aika iso "rooli" joulussa ja talvessa. Valoa tähän pimeyteen kaipaa. Mutta toivotaan että luntakin satelis ja viritellään muita valoja ja kynttilöitä tähän pimeyteen. 
Meinaa tulla vähän sekavaa tekstiä että täytynee lopettaa. Ei voi kieltää etteikö nyt väsyttäis ja vähäuninen viime yö alkaa painaa. Mutta oikeasti ollu niin mukava päivä, että kyllä se on ollut sen arvoista! :D. 
En edes "ilkiä" lukia ja tekstiä kun en jaksa tarkistaa. voip olla kirotusvirheitä, mutta olkoon :D. 
 
Ihanaa adventin aikaa jokaiselle!!!
-saaruskas-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3