perjantai 11. maaliskuuta 2011

Helmikuussa valmistuneita juttuja

Kokeilenpa päivitellä pitkästä aikaan. Hiljaiseloa blogissa ja muutenkin käsityörintamalla taantumaa. Välillä on hyvä pysähtyä. Mutta elämä jatkuu. Jospa tästä pikkuhiljaa sais taas inspiraatiota tehä juttuja. 


Pieniä juttuja on kuitenkin valmistunut.:)

Itelle kokeilin tehdä paidan. Kaava on helmikuun Suurikäsityölehdestä (Äitiyspaita, jota vähän muokkailin: hiat lyhyeksi ja masun kohalle ei niin paljon rypytystä). Mukavan pitkä malli, mutta semmonen "ongelma" on , että on vähän turhan nafti itelle...no kesällä mahtuu, tottakai :o. Metsolan joustofroteekangasta, helman kaistale ja kauluksessa ruskeaa joustofroteeta. 

 Vauvan lakki Metsolan  ruskeasta apilakukkajoustofroteesta.

6-vuotiasta neitiä juhlittiin helmikuussa. Synttärivieraille virkkasin käsikorut matonkuteesta muistoksi. Tytöltä löytyi kivoja puuhelmiä koristeeksi. 

Ja tässä tytön synttärikakku. Neiti ite toivoi siitä sydämen mallisen ja koristeeksi mm.perhosen. 
Pääsin kokeilemaan elintarvikekyniä, jotka valitsin merkitse.fi-kaupasta voittamallani lahjakortilla. (tikbumsan blogissa oli joulukuun aikana arvonta, jossa lahjakortti tuonne verkkokauppaan). 
Tosi kivat kynät. Helppo piirtää ainakin sokerimassaan. No, tuo nyt on pikaseen töherretty, neljän "apulaisen" töniessä vieressä ://. :)

Kankaita on viimeaikoina tullu osteltua..Kesävaateita lähinnä suunnitellu tekeväni. Toivottavasti jotain valmistuu :). Sain saumurin ja toisaalta on uusi innostus tekemään, kunhan saa oikean vaihteen päälle ja tekemisen meininkiin :D. 

2 kommenttia:

 1. Kauniit muistot virkkasit vieraille!! Hieno idea! Ja tuo kakku, kaunis ja keväinen! Elintarvikekynä..hhmmm...mielenkiintoinenuutuus minulle ainakin:)Ja hei, välillä pitää kerätä inspiraatiota ja levähtää:)

  Oikein kivaa viikkoa!:)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos Marge :)! (ilahduin paljon kommentista)
  Ihanaa viikkoa sinullekkin!
  Näimpä, välillä pitää taukoa, niin harrastus on taas mieleistä, kun saa sen uuden innostuksen :). Uusi (vanha) saumurini tökki alkuun, kun lapset kerkes käyvä säätöjä väänteleen ja meinas lopahtaa tekemisen meininki täysin, kun en saanu sitä heti oikein toimimaan. Vaan sitkiästi kun "korjailin", viimein se surraa hienosti ja tasaista jälkeä.

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3