lauantai 23. lokakuuta 2010

Korua, laukkua ja tunnelmaa

 Käsikoruja matonkuteesta virkkaamalla. Mukava tehdä ja kokeilla erilaisia. Näitä pitää alkaa ehkä värkkäileen enempikin. Hankkia myös muita värejä.
 Kivasti sopi iso puunappi tuohon valkoiseen (nappi on tilattu Hannan kangas ja sisustus -liikkeestä Haapavedeltä). Ja Hieno yhdistelmä; H&M:ltä ostama iso puuhelmikaulakoru ja käsirengas. 

 Ystäväni pyysi minua virkkaamaan hänelle matonkuteesta kassin. Sain sitten itsellekkin samaista matonkudetta josta sain ihanan laukun myös itselleni. Sama laukku tässä keltaisella virkatulla kukalla. 

Ja tässä vähän isompi kukka valkoisesta matonkuteesta. Kumpikin sopii mielestäni kivasti..??

Pienin tekemäni käsikoru 5-vuotiaalla tyttärelläni. :)


Aurinkoista, mukavaa syyslomaa sitä viettäville!!! Täällä oli aamulla vähän lunta maassa ja pieni pakkanen. Ihanan kirpeää syksyä :)!

7 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja matonkuteesta! Mullakin on ollut aikomus tehdä jotain lelukoreja tms. matonkuteesta, mutta en oo saanut vielä ostettua niitä kuteita... Kuinka isolla koukulla muuten virkkasit?

  VastaaPoista
 2. Tää on mukavaa ja helppoa ja nopeaa :). Tuo musta matonkude on vähän niinkuin paksua kengännauhaa, eikä jousta paljookaan, joten on aika työläs virkata, saa tosissaan ähistä isompien töiden kanssa :). Virkkaan nro10 koukulla.

  VastaaPoista
 3. Ihania käsitöitä oot valmistanu!! Kiva seurata sun juttuja tämän blogin kautta. :) Pitäs kyllä livenäkin nähdä, jatketaan vaan sinnikkäästi "yrittämistä"... :D

  t. Satu M

  VastaaPoista
 4. Kiitos Satu! Kuhan kokeilen miten osaan ja jaksan tälläistä pitää. Kuin kauan on "itsetunto" kohillaa et "kehtaa" tänne juttuja laittaa :D. Mukavaa että saa kannustavaa palautetta. Nähelläämpä :D..

  VastaaPoista
 5. aivan mahtavan ihania :)
  sattumalta löysin tämmösen ja ´piti vahata ja vahata, et onka nää sun sivut :) löysin sit jottain tuttuakin :)

  T.Jaana

  VastaaPoista
 6. Tosi kivoja nuo matonkuteista tehdyt jutut. Voi kun osais itekkin...

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jaana :), mukava että tunnistit ;D
  Meeri: Kiitos! nämä on kyllä oikeasti helppo tehdä :)

  VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3