keskiviikko 17. syyskuuta 2014

NOSH

Tervehdys piitkästä aikaa! :) Jos joku lukija tänne enään eksyy, kun ollut blogi nukkumassa...

Uutta syksyä ja vähän uusia tuulia meidän tupaa... :) 

Aloitin syksyllä NOSH kotimyyntiedustajana! Aika jännittävää, vähän haasteellista, tietysti mukavaa!

Kiinnostuin Nosh:sta koska heillä on laadukkaat kankaat. Luomupuuvillaiset materiaalit ja ekologiset ja eettiset arvot ovat minulle myös erittäin tärkeitä. Oli helppo alkaa markkinoida tärkeillä pointeilla sisältävää tuotetta.
Nosh:n mallistoon kuuluu lasten- ja naistenvaatteet ja kankaat on tilattavissa kaikista malliston kuoseista. 

Olen vähän ommellutkin...

 Nosh:n huippu laadukas joustocollege tuntuu tosi hyvältä. Siitä ompelin pojalle rennot eskarihousut. Diagonaaliraitatrikoosta paita kaveriksi. Peruspaitaan taskuyksityiskohta tuomaan jotain..ei niin perus :D Vaateiden koot 116cm. 
Pipo on tehty Nosh:n lippapipo kaavalla, sen voi ladata täältä :), kaava on jaossa synttärikuukauden kunniaksi nettisivuilla.  

Asiakas tilasi kotikutsuilta kangasta. Halusi vauvapeiton juuri näillä väreillä, kun Nosh:lla on tarjolla kuosista ihana oranssi peitto valmiina. Minä sitten ompelutaitoisena tarjouduin peitot ompelemaan. Heh, asiakaspalvelua parhaimmillaan ;) . No eihän niistä niin tasaiset ja virheettömät tullut kuin tehdasvalmisteiset peitot, mutta asiansa ajaa ja kädenjälki näkyy :) <3 

Miksi tilata tuotteet ja kankaat kotikutsuilla? Pääsee näkemään tuotteet, mahdollisesti sovittamaan ja saa ne kotiin edullisemmilla postikuluilla :), ja tietysti emäntä saa lahjakortin "vaivasta" järjestää kutsut. Irtotilauksiakin voi jättää! Siinäpä. 
Järjestä sinäkin iloiset NOSH kutsut!!! <3
Lähintä edustajaa voi etsiä täältä . Minä edustan Siikalatvalla, Oulun eteläpuolella!


Huikeita 5-vuotis synttäritarjouksia nyt syyskuun ajan. Lisäksi uutta lisämallistoa on tulossa lastenvaatteisiin ja huikea uusi Naistenvaatemallisto, nämä lokakuussa!!! 

syysterveisin, 
-saaruskas-

4 kommenttia:

  1. Kylläpäs näyttääkin kivalta tuo poikasi setti! Piti heti laittaa mietintään josko sitä joskus pitäis kotikutsut, näytti niin hienoilta nuot noshin kankaat! :) Onnea myyntityöhön!

    VastaaPoista
  2. Kannattaa pitää NOSH-kutsut! Kiitos! Tuotteet puhuu puolestaan, niitä on helppo markkinoida! <3 :D

    VastaaPoista
  3. No nyt oli pakko jo jotain merkintää laittaa et käyn sillon tällön kattoon ootko postannu jotain :) Taitava oot, kadehdittavaa ku joku osaa ommella nuin monipuolisesti kaikkea... :D

    VastaaPoista
  4. No kiitos Tatta <3 ! Ja löysinpäs sinunkin blogin ;), ihan mieletön!!!

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3