keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

vähän viileämmille ilmoille...

Niinku nyt.. hrrr, kun heitti kylymät ilmat sitte yhtäkkiä... Ei ihan näin ääripäihin tarvis seilata, jonku päivän vähä satelis, että hiukan viilenis ja sitte taas aurinko paistais :D. No, tämä on suomen kesä, hyvä ettei pakkasta ole yöksi luvannu...

Huppareita innostuin sitte ompelemaan...

 Perus paitakaavalla tehtyjä joustofroteehuppareita. Vasemmanpuoleinen 130cm, siniraita 122cm ja punaraita 80cm. Kankaat on kaikki Metsolasta . (paitsi ei resorit)

Ja tämä 116cm, vihreä ralliraita-kangas Hannan kankaasta ja Traktorikangas Pehemiältä . Ovat siis joustofroteeta myös. :) Ja huomatkaa takakappaleen kohdistus :D, siksi tuo kuva tietenki ;).

ja muutakin on taas surruuteltu :)...
 Kokeilin ite kaavottaa shortsihaalarin. Tässä ei ole kuin edessä sauma. Tuli aika hyvä. Tämä Musti-kangas on Metsolasta. Tässä tuli hiukan liian isot kädentiet  ja pää-aukko. Ei nyt tuosta sovituskuvasta erota häiritsevästä. :)
Tässä sitten vähän parantelin kaavaa. Ja tein tuollaiset "röyhelömäiset" hihat. Vähän tuli rypytystä olkapäälle..hmm, tarvitsee harjoitusta vielä :D. Laitoin näin kylmän ilman "kunniaksi" tähän kuitenkin pitkät resorit lahkeisiin, ne voi kätevästi kääntää sitten lyhemmälle, jos haluaa shortseina pitää. Tämä kangas on sokerihiiri-joustofrotee ja ostettu Hannan kankaasta.

-saaruskas-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3