perjantai 22. maaliskuuta 2013

ite valittu :)

Vajaa kolmivuotias poika on ollu aika ranttu äitin tekemistä vaateista. Mikää ei oo ainakaa mukisematta kelvannu päälle...

Huvittava tapaus siis. Voihan se olla että ohi menee uhmiksen katoamisen myötä.. Mutta tässä on vaatteet, mihin poika on itse valinnu kankaat :)

 Lentokenttätrikoo ja leveäraitatrikoo yhdistettynä. Shortseja ei suostunut vielä poika sovittaan. :) jospa ne kesällä kelpais. T-paidasta tuli oikein mieluinen. koko näissä suunnilleen 98cm.
Traktorijoustofrotee (tais olla luomua). Ihanan pehmeä joustis. Siitä perus pitkähianen paita. Tämänkin koko 98cm. 

Kankaat on resoreita lukuun ottamatta kaikki Pehemiältä <3 !

Meinas iskiä jonkilainen ompelujumi :/. Eli ei oikeen mittää osannu ja pystyny tekkeen. Syy varmaan oli viime lauantainen Rollon reissu (rovaniemi). Ihanien ompelijoiden linja-autoreissu. Sieltä löytyi Ottobreeltä, Eurokankaasta ja Marimekolta ihan mukavasti kankaita. Ettei mulla ole kertaakaan ollu näin paljon varastossa kankaita (lisäksi samaan syssyyn tuli parin verkkokaupan tilaus). Että sekö lie laukas, ettei saanu ennää alotettua ompeleen, kun on liikaa valinnanvaraa, mitä tehä. Mikkään kangas ei tietenkään ole "turhaa", on visio mitä niistä tekee ;). 

Niin ja toinen on tämä ompelijan riesä, mikä ei helpota ainakaa ompelemalla, eli hartiajumi.. Siihen ei vielä oo helepotusta saanu, mutta sain mää kuitenkin jo tänään ja eilen ommeltua, että jumi, jollain lailla helpottanu, siis se ompelujumi...niin tai ei kai se pahaksi oo vaikka välillä ei ompelekkaa ;) :). 

Perjantai-illan turinointia..

-saaruskas-

2 kommenttia:

  1. voi tuota teijä höppänää kolomivuotiasta. :) mutta ihkuja taas.. <3, jappe

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3