torstai 26. huhtikuuta 2012

tuunattua, uudistunutta

Tuunattuja...olipas mukavat projektit! :)

makuupussi
 Makuupussin päällystäminen ja muokkaaminen turvakaukaloon sopivaksi.

 Haastava projekti oli sinänsä kun yritin sumplia että miten tuon pohjan saa laitettua siististi/siistiksi, eli ei jää saumoja näkyviin. Aloitin kuvaamaan työvaiheita ja ajattelin että laitan teko-ohjeet tänne, kun tuommosesta pätkästystä mallista en ole ohjetta nähnyt. Mutta täytynee varmaan päällystää usiampi että voin ohjeet tehä, kun melkoista miettimistä ja sekavaa tuon teosta tuli,ettei järkevää ohjetta saa aikaseksi. (lopen niin etten oikeasti edes tiedä miten tuon tein :D)
 Paaljon on parannettavaa ja en tosiaankaan ole tyytyväinen :/. Ite näkee ne virheet kauas, vaikka äkkiseltäänkö vilkasee niin näyttää ihan ok :)..? Periaatteessa tuo on käännettävissä ja voi käyttää valkoisenakin. Vetskari aukeaa vaan väärältä puolen.

 Prinsessa
 Ja sitten toinen projekti. Neitille prinsessa mekko koulun naamiaisiin! Toiveena oli tuhkimo :). Eli sininen mekko, nilkkoihin asti. Alkoki pähkäily mistä ja miten teen. Kangaskauppaan en kerinne/päässy. VIlkaisu vaatekomeroon...löyty oma kihlajaishame...Heitin haaveet pois, että joskus siihen mahtuisin vielä ja päätin "uhrata" sen uusio käyttöön. Aluksi ei tuntunu väri miellyttävän neitiä, olis pitäny olla vaalean sininen, niinkuin tuhkimon mekko on.
 Vaan kun valmis mekko laitettiin päälle, miellyttää se tyttöäkin. Periaatteessa ihan juhlamekko ois, jos ois tehnyt kunnolla. Vaan tarkempia tarkasteluja se  ei "kestä", kuten kuvasta huomaa mm. olkapäät on eri levyiset. :) Että siitä sai tuollaisen  pussimaisen, laitoin vuorikankaaksi vanhoista verhoista pienemmän hameosan, johon rypytin päällykankaan.
 Se on juuri ja juuri maahan asti. Vähän liian pitkä tuli yläosasta, ajatellen että olis ihan perinteinen rinsessa-puku.
 ...erilaisia somisteita lisäämällä siitä saa periaatteessa ihan plinkplink...jotain tyllihörselöä varmaan tarvis olla... Mutta siis ite tykkään ihan nuin.

-saaruskas-

3 kommenttia:

  1. Hienot tuunaukset! Ei näy kuvassa virheet. Hyvä idea tehdä omasta vanhasta hameesta lapselle mekko, kaunis.

    VastaaPoista
  2. Ihana Prinsessa ja hyvin tuunattu mekko. :)

    Alina kyselee lähes jokapäivä "Millon se Saara tekkee mulle sen uuden lakin?" Ja toinen mitä se yks päivä tuumas "Mää toivon Saaralta synttärilahjaksi sen tekemiä vaatteita." Pakko ei oo toteuttaa,mutta ajattelin kertoa näin tytön toiveita.

    T.Sanna S.

    VastaaPoista
  3. Laura: Kiitos :) !
    Sanna: Kiitos. Ja kiitos myös toiveesta ;).

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3