maanantai 23. tammikuuta 2012

sitä sun tätä....

 Laitetaanpa tämmönen pikkusen sekalainen (pika)postaus. Tässä sisustusjuttuja. Muutaman tyynyn päällisen oon ommellu. Kaikki kankaat ikealta. 
 Neiti sai samasta kankaasta, kuin makuupussin uusi päällinen, tyynyn omalle sängylle.
 Tässä vähän sovituskuvaa. Kuvan ottamisen jälkeen kruunun keskelle laitoin vielä heijastimen, sydämen mallisen.  Muutama pipotilaus on tekeillä.

Sydänlörppäpipo. :). tämän tilasi kummityttö itselleen :). Toivottavasti oli sopeva.

 Huvin vuoksi kokeiluja :). Värikkäitä hameita. Tuli pieniä meijän neitille, mutta eiköhän näille käyttäjä löydy.

Nyt alkaa jo ärsyttään. Olen vuojen alussa tehnyt tilauksen uusista nimikointimerkeistä www.merkitse.fi : lle...Pikkuisen on hiidasta toimitusta...Toivottavasti ei käy niin että ei tule ollenkaan, kun olen ne jo maksanu. Yksi pahoitteluviesti tilauksen viipymisestä sieltä tuli, mutta siitäkin jo kohta kaksi viikkoa....Nyt tuntuu että aina jää vähän kesken ompelus, kun tottunut viimeistelemään tuotteen "nimimerkillä". :) Taidan seuraavaksi siirtyä toiseen firmaan, ei nimittäin ole ensimmäinen kerta kun tilaus viivästyy.... ://  

Mukavasti on tullut pientä kysyntää edellisen postauksen myötä ompeluksista. En hirveästi pysty nyt toteuttaan, mutta muutama tilaus on "tekeillä". Eli periaatteella oman voinnin mukaan jotain haluan toteuttaa. :)

-saaruskas-


8 kommenttia:

  1. Voi miten ihania hameita. Tuommoisia vois itsekin tehdä joutilaista tilkuista. Pipot myös ihania.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä olet ollut aikaansaava! Hienoja. :)
    Ihastuin tuohon makuupussiin, jonka olet päälystänyt ja samasta kankaasta olevaan tyynyyn. Velourpipot näyttää ihanan pehmeille.

    VastaaPoista
  3. Meeri: Kiitos! :) yksi hyvä tapa tuhota tilkkuja ;)

    Essi: Kiitos! Ikealta saa ihania kankaita :).

    VastaaPoista
  4. Kummityttö kiittää sydän lörppöpiposta..... Oli sopiva lakki. :) Ei oo Venla vielä suoraa vastausta sanonut,että haluaako se tuommosta lakkia tai sitä Lotan mallista.... Toisaalta ois kiva,kun kaikilla tytöillä ois joku tommonen..... Unohtu sillon maksaa tuo Alinan pipo,mutta maksan sen tilille viimestään torstaina. :)

    T.Sanna S.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Sanna: No mukava kuulla että oli sopiva :). Ilmota vaan ku venla saa päätettyä mitä haluaa, voin kyllä tehhä :). Serkkusisarukset on kohta "lakitettu" :D.

    VastaaPoista
  7. tykkään tosta värikkäästä hameesta. kiva! <3jappe

    VastaaPoista
  8. Juu ei tosiaan kannata tilata enää mitään tuolta merkitse.fi -sivulta. Minä tilasin joskus ennen joulua ja muutamassa päivässä luvattiin toimittaa. Minäkin odotin ja odotin ja sitten aloin soitella asiakaspalveluun sekä lähetellä sähköpostia, mutta eipä tuottanut tulosta. Viimein merkit kuitenkin tulivat.
    Nyt tilasimme merkkejä meijän yhdistykselle ja sama juttu. Ovat olleet jo kuukauden myöhässä.

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3