lauantai 4. joulukuuta 2010

koristusta eteisessä

Näitä helppoja sydämiä näin suklaamarengin blogissa ja oli pakko heti ite alkaa kokeileen :). Ihania koristeita. Lankana käytin novitan tempoa ja ohutta karvalankaa (novitaa kait sekin). 

 

Tässä vähän tekotapaa. Tuolla suklaamarengin blogissa on selkeät ja hyvät ohjeet. Nämä tehty vain karvalangalla. Eli rautalangasta ympyrä, jonka ympärille virkataan kiinteitä silmukoita.


Eteiseen olen löytänyt vanhan ikkunan kirpparilta (muistojen ikkuna tm..) Joku aika sitten pyysin lapsia piirtämään pari piirustusta siihen. Kokeilin mitä ne näyttää. Oli ihan kivoja (en muistanu kuvata :), vaan lapset innostu niin piirtää että koko eteinen oli täynnä teoksia, kun kaikki piti vielä laittaa seinälle. Siitä sitte vaivihkaa oon niitä karsinu. Kun jos lapset näkee, niin nousee hirviä meteli että ei saa pois ottaa ;).
 

Nyt jouluksi suunnittelin jotain valohässäkkää ikkunaan... Tuosta sydänvirkkauksesta sain sitten idean ja tuollainen ympyrä ja sydän pattereilla toimivilla led-valoilla siihen syntyi. 
Eteisen lipasto illalla tunnelmavalaistu :) Ja valkoiset ruusut itsenäisyyspäivän kunniaksi!


Tein myös enkelinsiivet samalla tekniikalla. Eli nuista voi muotoilla vaikka minkämallisia. :)



Pitäähän se laittaa tämä kuva todisteeksi että olen saanut tehtyä toisenkin tossun :D. 
Tulipas kivat ja lämpöiset tossukat!!


Kaksivuotiaan syntymäpäiväkakku. Tarkoitus oli tehdä nalle :). No ehkä se on nalle mutta olis saanu olla vähän lempeämmän näköinen ;D. Ihan hyvää kakkua kuitenkin. Vadelma ja banaanitäytteellä, päällä marsipaania ja reunoilla kerma. 

3 kommenttia:

  1. vakkarilukija fanittaa nuita syrämmiä <3 kiitos niistä. täytyy itekki viel kokeilla tehä tommonen iso mihin sais nuo valot. ihania kerrassaan. tunnelmallinen sisääntulo. aplodit tossuista! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! ja oleppas hyvä J ;D!

    (täytynee näköjään vähä korjailla kirotusvirheitä..:)

    VastaaPoista
  3. Kivalle näyttää! Minäkin ajattelin Suklaamarengin ihania ideoita katsellessani, että kokeilen tehdä sydämiä, vaikka joulukuuseen!
    Ihanat valkoiset ruusut, valkoista lyhtyä, valkoisia koristeita! Kaunista tunnelmaa. :)
    Kieltämättä, kakusta tuli aika äkäisen näköinen! :D Mutta eipä se varmaan makuun vaikuttanut... :D

    Ihanaa itsenäisyyspäivää teille kaikille! <3

    VastaaPoista

Ihanaa jos jaksat kommentoida!!! <3